Interieur inspiratie ligt op straat

Letterlijk

Hoe doe je dat toch?

Inspiratieboeken voor interieurs kunnen prachtig zijn. Grote foto’s, inkijkjes in de meest bizar mooie woningen, winkels of bedrijfspanden waar je anders nooit binnenkomt. De tip van Louise slaat alleen alles...

“Ik hoor vaak dat er in mijn winkel alleen maar mooie meubels staan en dat mijn huis zo gaaf is ingericht. 'Hoe doe je dat toch?' Misschien heb ik er oog voor, ik weet het niet. Maar niet door stijlinspiratieboeken in huis te halen in elk geval.”

Vervallen industrie
“Mijn inspiratie haal ik van straat. En het liefst in andere landen. Franse balkonnetjes tegen gekleurde en gebladderde muurtjes in Parijs. Strakke interieurs van mooie bars en winkels in Milaan, vervallen industrieterreinen in Berlijn, maar ook Amsterdam: na al die jaren loop ik nog bijna wekelijks tegen een lantaarnpaal op terwijl ik naar gevels staar, of wanneer ik probeer naar binnen te gluren bij een mooi grachtenpand.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vier de druivenoogst in Villa St Simon

Volgens Aranka is een wijnvakantie iets wat je sowieso een keer gedaan moet hebben, benieuwd naar die van haar?

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin. 

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.

Complimenten-workshop

Uit een van de vele onderzoeken van Maurice de Hond blijkt dat we graag meer spontane complimenten zouden willen krijgen.