Interieur inspiratie ligt op straat

Letterlijk

Hoe doe je dat toch?

Inspiratieboeken voor interieurs kunnen prachtig zijn. Grote foto’s, inkijkjes in de meest bizar mooie woningen, winkels of bedrijfspanden waar je anders nooit binnenkomt. De tip van Louise slaat alleen alles...

“Ik hoor vaak dat er in mijn winkel alleen maar mooie meubels staan en dat mijn huis zo gaaf is ingericht. 'Hoe doe je dat toch?' Misschien heb ik er oog voor, ik weet het niet. Maar niet door stijlinspiratieboeken in huis te halen in elk geval.”

Vervallen industrie
“Mijn inspiratie haal ik van straat. En het liefst in andere landen. Franse balkonnetjes tegen gekleurde en gebladderde muurtjes in Parijs. Strakke interieurs van mooie bars en winkels in Milaan, vervallen industrieterreinen in Berlijn, maar ook Amsterdam: na al die jaren loop ik nog bijna wekelijks tegen een lantaarnpaal op terwijl ik naar gevels staar, of wanneer ik probeer naar binnen te gluren bij een mooi grachtenpand.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verborgen verhalen

Buiten de geluksokken die je aanhad toen je eindelijk die droombaan kreeg, heb je vast meer items in je kast met mooie herinneringen. En die herinneringen verzamelt Caroline samen met haar compagnon Leanne voor Trash To Treasure. Maar hoe vinden ze die verhalen eigenlijk?

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

Puha’s Shop Route

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben.

Het origineelste cadeautje

Het mooiste cadeautje pak je zelf in. Inmiddels hebben we dat saaie inpakpapier namelijk wel gezien. Leuk Mens Seline weet daar wel iets op! Wedden dat jij de eerstvolgende verjaardag met het allerleukste cadeautje verschijnt?