Breek de sleur

Switch je outfit

Partnerkledingruil

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur.

We kwamen laatst dit blog tegen van de Canadese fotografe Hana Pesut. Wat ze doet: stelletjes fotograferen. Eerst in hun eigen kleding, daarna in elkáárs kleding. Met het project, genaamd ‘Switcheroo’, wil ze onderzoeken hoe mensen reageren op mannen die vrouwenkleding dragen en andersom. En wat blijkt? Niemand die ’t zag.

En dus kun je ’t thuis ook gewoon lekker doen. Trek je vrouwelijkste of mannelijkste outfit aan en maak ’n kiekje. Ruil vervolgens van kleding en maak dan nóg een kiekje. Het leukste resultaat krijg je als je beide dezelfde pose aanneemt als de ander deed in de eerste foto. Kijk maar naar de foto’s van Hana als voorbeeld!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

De Hallen

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit.

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Lost in Time

Wil je een stad een keer op een andere manier ontdekken? Speel dan Lost in Time, een interactieve, location based game voor iPad.