Vriendenavond

Welke ingrediënten heb je nodig

Vrienden en eten

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten. Of laat iedereen zelf wat lekkers meenemen. Leuk Mens Emily weet precies wat je nodig hebt voor een topper van een vriendenavond.

“Ik vind een avondje thuis met vrienden de gezelligste avonden. Ik ben geen keukenprinses, maar zolang ik verse en pure ingrediënten heb, lukt het me altijd iets lekkers op tafel te krijgen. Ik maak het voor- en hoofdgerecht en een vriendin maakt altijd het toetje. Red velvet cake is haar specialiteit! Als we geen zin hebben halen we een pizzaatje om de hoek bij Pazzi, daar heb je de lekkerste houtoven pizza’s. Je kan er ook heel gezellig zitten trouwens.”

Waar haal je die heerlijke pizza's?

Bij Pazzi
1e Looiersdwarsstraat 4
1016 VM Amsterdam 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Begin je eigen label

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."

Rijmelarij van likmevestje

Traditiegetrouw kruipen we met sint en kerst achter ons toetsenbord om een grappige rijm te schrijven. We geven je graag een aantal tips hoe je een goede dichter kunt worden, zonder op internet te hoeven spieken.