Leer je eigen kinderkleding maken

De wens van elke mams

Zonder glitters, pailletten en andere tierelantijnen

Aan sommige kinderkleding in de winkels kun je je goed storen. Soms is het een béétje teveel van het goede. Want zeg nou zelf: je dochtertje in een glitterjurk naar school sturen kan eigenlijk niet (behalve als ze jarig is). Emily heeft om deze reden haar label opgezet, met minimalistische kleding voor de kleintjes. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf fröbelen.

Als Emily vroeger had geweten hoe ze de zelf kleren kon maken, was ze dolgelukkig geweest.

“Ik ontwierp niet van kleins af aan, maar ik was wel altijd een creatieve duizendpoot. Ik had het te gek gevonden als ik heel handig zou zijn geweest met de naaimachine. Hoe leuk om je eigen kleding te kunnen maken, of voor je kids!”

"Gelukkig is daar Knippie, want Knippie vertelt alles over hoe je kinderkleding kunt maken. Patronen, naaitips & -blog en nog veel meer andere knutseltips. Daar heb je geen opleiding voor nodig!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Yoga voor kids

Yoga niks voor kids? Fout! Yogajuf Marije weet wel hoe ze Amsterdamse druktemakertjes zen krijgt.

Speeltuin RavotAapia

Hier bij Leukedingendoen zijn we geen fan van grote overdekte speeltuinen. Alsof de natuur in de buurt niet genoeg leuks te bieden heeft. Toch klinkt deze tip van Hannelore wel erg leuk... 

High Beer

Mannen, haalt uw harten op. Je kunt als man nu eindelijk ook verantwoord leuten met vrinden. Wij stellen u voor: de high beer.

Scoor vintagekleding in Amsterdam

Benieuwd naar de modewinkels en events die Eva offline bezoekt?