Leer je eigen kinderkleding maken

De wens van elke mams

Zonder glitters, pailletten en andere tierelantijnen

Aan sommige kinderkleding in de winkels kun je je goed storen. Soms is het een béétje teveel van het goede. Want zeg nou zelf: je dochtertje in een glitterjurk naar school sturen kan eigenlijk niet (behalve als ze jarig is). Emily heeft om deze reden haar label opgezet, met minimalistische kleding voor de kleintjes. Maar je kunt het natuurlijk ook zelf fröbelen.

Als Emily vroeger had geweten hoe ze de zelf kleren kon maken, was ze dolgelukkig geweest.

“Ik ontwierp niet van kleins af aan, maar ik was wel altijd een creatieve duizendpoot. Ik had het te gek gevonden als ik heel handig zou zijn geweest met de naaimachine. Hoe leuk om je eigen kleding te kunnen maken, of voor je kids!”

"Gelukkig is daar Knippie, want Knippie vertelt alles over hoe je kinderkleding kunt maken. Patronen, naaitips & -blog en nog veel meer andere knutseltips. Daar heb je geen opleiding voor nodig!"

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schrijver worden?

Bloed, zweet en tranen kost het produceren van een boek. En een klein beetje talent ook wel. Nog steeds prangende schrijfambities? Maurice geeft tips voor de startende schrijver.

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Puberige schoolagenda

Pende jij vroeger ook altijd de schoolagenda van je beste vriendin vol verhalen over wie met wie ging en wat voor raars er in de pauze was gebeurd? Nou, je was niet de enige. He bewijs vind je bij de tentoonstelling ‘Grow Up!’ 

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.