Brainydays by Vera

Duurzaam blog

Origineel en vernieuwend

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

“Brainydays by Vera is één van mijn favoriete blogs. De termen eco, fair trade en duurzaam zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenleving, gelukkig maar. Ook op interieurgebied zie je dit steeds meer naar voren komen. Vera de Ruijter schrijft eigenlijk een blog over alles wat ze leuk, mooi, origineel of grappig vindt, en ook haar interieurtips zijn origineel en vernieuwend.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Duurzaam? Makkie!

We willen allemaal wel groen doen en lief zijn voor het milieu. Maar het moet allemaal wel leuk blijven.

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

Workshop Lomography

Instagrammetje hier, filtertje daar: we doen allemaal hard ons best om digitale foto’s een ouderwets tintje mee te geven.

Moois van Ny-Na

Voor liefhebbers van het betere kitsch- en campwerk, heeft Ny-na een zeer vrolijk en kleurrijk aanbod in hartje centrum van Leeuwarden.