Brainydays by Vera

Duurzaam blog

Origineel en vernieuwend

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

“Brainydays by Vera is één van mijn favoriete blogs. De termen eco, fair trade en duurzaam zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenleving, gelukkig maar. Ook op interieurgebied zie je dit steeds meer naar voren komen. Vera de Ruijter schrijft eigenlijk een blog over alles wat ze leuk, mooi, origineel of grappig vindt, en ook haar interieurtips zijn origineel en vernieuwend.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Richt je nieuwe huisje in

Marlous is bijna een jaar geleden verhuisd. Maar hoe richt je je nieuwe huis in? Neem je je eigen oude spullen mee of richt je je hele huis opnieuw in? We vroegen het Leuk Mens Marlous.

Doepark Nooterhof in Zwolle

Voor een lesje duurzaamheid moet je bij ecoarchitect Michael Reynolds zijn. Hij maakte in 2008 van onder andere 1000 autobanden, 6000 conservenblikjes en 7000 flessen een volledig klimaatneutraal huis. Het ‘earthship’ (het lijkt wel Star Wars) staat in Doepark Nooterhof in Zwolle.

Shoppen met een singer-songwriter

Voordat het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van start ging kenden we Leuk Mens Maaike nog niet. Nu is dat wel anders! En als zangeres wil je natuurlijk wel een beetje mooi op het podium verschijnen.

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.