Brainydays by Vera

Duurzaam blog

Origineel en vernieuwend

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

“Brainydays by Vera is één van mijn favoriete blogs. De termen eco, fair trade en duurzaam zijn niet meer weg te denken uit de huidige samenleving, gelukkig maar. Ook op interieurgebied zie je dit steeds meer naar voren komen. Vera de Ruijter schrijft eigenlijk een blog over alles wat ze leuk, mooi, origineel of grappig vindt, en ook haar interieurtips zijn origineel en vernieuwend.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Plantaardig shoppen

Dat plantaardig koken blijkt nog best een avontuurlijke bezigheid. We vroegen Laura naar haar favoriete shopadresjes, waarna zij prompt met hilarische garnalen en fantastische nepkip op de proppen kwam. Heb je meer tijd? Plan dan een tripje Berlijn en doe daar een van de drie immense vestigingen van Veganz aan. Een plantaardig bestaan saai? Nou neuh hoor.

Koffie-koffie-koffietijd!

Caffeïneboosts. Kun jij er ook geen genoeg van krijgen? Koffiestation zet dé vier koffiemomenten van de dag voor je op een rij.

Dear Photograph

Trek die oude fotoalbums maar uit de kast, want daar valt een hoop leuks mee te beleven. Kijk maar eens op de website van Dear Photograph.

Weekendje Berlijn

Ach du, Berlin. Met je rauwe randje. Met je underground feesten, vervallen pretparken en eigenzinnige locals.