Ga op zoek naar een hobby

Het brengt geluk

Vissen, tuinieren, clownbeeldjes verzamelen, poppenhuizen maken

Neen je Facebook verslaving is geen hobby. Misschien is bloggen een beter idee. Of een offline hobby, begin een verzameling, ga dingen maken, organiseer wat leuks. Deze tip is meer dan een tip, deze tip zou je leven kunnen veranderen. Wij van Leukedingendoen samen met Leuk Mens Alexandra willen dat iedereen gaat doen wat hij of zij leuk vindt, want dan wordt je zo fabelachtig gelukkig.

Zoek een hobby!
“Het bezig zijn met je dromen en doelen in het leven, hebben een grote bijdrage in de mate waarin je geluk kunt ervaren. Dit zelfde geldt voor het bezig zijn met iets waar je erg van houdt in de vorm van een hobby. Voor mij is dat wanneer ik zing, dans en toneel speel. Ik vind het geweldig om te doen. Het begon voor mij als klein kind al in de huiskamer met het maken van toneelstukken en het opvoeren van dansjes voor mijn publiek: mijn ouders en broers. Later ging ik op ballet, ging ik bij een koor, kreeg ik zangles en deed ik mee aan musicals. Een musical is de perfecte manier om al mijn hobby’s te combineren!”

Het leukste theater van Brabant
“Ik vind het ook leuk om te kijken naar musicals en andere theater voorstellingen. Gelukkig hebben we in Oss een mooi theater waar dat mogelijk is. Theater de Lievekamp is het theater in Oss, waar ik niet alleen vaak heen ga voor het bekijken van een voorstelling, maar waar ik ook vaak zelf op het podium heb gestaan. De Lievekamp heeft een groot aanbod aan voorstellingen in hun programma staan. Voor ieder wat wils!”

* Gelukstip: Ga aan de slag met het waarmaken van dromen, doelen of hobby’s!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak. 

De 3 beste plekken om de Tour te kijken

Oké. Je bent in Utrecht. Je bent er klaar voor. En nu? We vertellen je de drie beste plekken voor de volle Tour-experience.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

De geheimen van Den-Haag

Den Haag is dan wel de stad van de politiek en royals, maar ook de stad van spanning en sensatie. Wij zijn daarom wel benieuwd naar een leuk uitje waarbij het binnenhof buiten schot blijft. En daar kan Lidwine allerlei spannends over vertellen..