De leukste shops in Brabant

Oss is the boss

Brabants origine

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.

“Hoewel het centrum van Oss niet al te groot is, zijn er toch wat leuke winkeltjes te vinden. Een van de leukste winkels is toch echt Kookstijl. Kookstijl is een hip kookwinkeltje met een groot assortiment. Persoonlijk vind ik dat kookstijl uitblinkt in de bakspullen. Alle spullen die je nodig hebt om een leuke taart of om cup cakes te maken zijn wel aanwezig. Wil je echt een hele dag goed gaan shoppen, dan zou ik je willen aanraden om de wat grotere steden te bezoeken zoals Den Bosch of Eindhoven!”

Brabantse online shops
“Heb je deze herfst & winter geen zin om naar buiten te gaan, maar wel zin om te shoppen? Dan zijn er ook nog leuke webwinkels te vinden, die hun oorsprong hebben uit het Brabantse land. Zo kun je de leukste espressokopjes en accessoires vinden op: www.espressokopjes-online.nl. En mooie sieraden, workshops, hebbedingen voor de kids of persoonlijke kraamcadeau ’s op www.remarkablecreations.nl.”

* Gelukstip: “Maak tijd voor jezelf!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stiften voor een beter wereld

Door kleuren de wereld een beetje beter maken, wie had dat gedacht. Voor elk verkocht set stiften geeft Marky markers een vast bedrag aan het goede doel om zo meer kinderen naar school te helpen. De stiften zijn goed uitwasbaar en kleuren heerlijk. Een typisch gevalletje van win-win!

Soundtreks

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt. Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. 

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.

De Leukste vintage spots

Als eigenares van The Oddity Shop weet Leuk Mens Kris natuurlijk álles van vintage shoppen. Rommelmarkten, kofferbaksales of winkeltjes.