De leukste shops in Brabant

Oss is the boss

Brabants origine

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.

“Hoewel het centrum van Oss niet al te groot is, zijn er toch wat leuke winkeltjes te vinden. Een van de leukste winkels is toch echt Kookstijl. Kookstijl is een hip kookwinkeltje met een groot assortiment. Persoonlijk vind ik dat kookstijl uitblinkt in de bakspullen. Alle spullen die je nodig hebt om een leuke taart of om cup cakes te maken zijn wel aanwezig. Wil je echt een hele dag goed gaan shoppen, dan zou ik je willen aanraden om de wat grotere steden te bezoeken zoals Den Bosch of Eindhoven!”

Brabantse online shops
“Heb je deze herfst & winter geen zin om naar buiten te gaan, maar wel zin om te shoppen? Dan zijn er ook nog leuke webwinkels te vinden, die hun oorsprong hebben uit het Brabantse land. Zo kun je de leukste espressokopjes en accessoires vinden op: www.espressokopjes-online.nl. En mooie sieraden, workshops, hebbedingen voor de kids of persoonlijke kraamcadeau ’s op www.remarkablecreations.nl.”

* Gelukstip: “Maak tijd voor jezelf!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Help! Mijn vader is uniek…

Nu hebben we al die vaders in verschillende categorieën proberen te scharen, maar niet elke vader past perfect in een hokje.

De leukste gepersonaliseerde cadeaus

Persoonlijke cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen en daarom heeft Leuk Mens Natascha van Flavourites.nl vijf originele cadeautips voor unieke, persoonlijke (kerst)cadeaus. Maak je geen zorgen, we hebben het echt niet over een bedrukte muismat of mok. 

Stuntrijden voor 1 dag

In actiefilms zie je om de haverklap stoere waaghalspraktijken in en met auto’s. Wil je dat zelf ook een keer meemaken? Word dan stuntrijder voor 1 dag!

De ideale vakantiedag van Lotte

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Lotte zou doen!