De leukste shops in Brabant

Oss is the boss

Brabants origine

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.

“Hoewel het centrum van Oss niet al te groot is, zijn er toch wat leuke winkeltjes te vinden. Een van de leukste winkels is toch echt Kookstijl. Kookstijl is een hip kookwinkeltje met een groot assortiment. Persoonlijk vind ik dat kookstijl uitblinkt in de bakspullen. Alle spullen die je nodig hebt om een leuke taart of om cup cakes te maken zijn wel aanwezig. Wil je echt een hele dag goed gaan shoppen, dan zou ik je willen aanraden om de wat grotere steden te bezoeken zoals Den Bosch of Eindhoven!”

Brabantse online shops
“Heb je deze herfst & winter geen zin om naar buiten te gaan, maar wel zin om te shoppen? Dan zijn er ook nog leuke webwinkels te vinden, die hun oorsprong hebben uit het Brabantse land. Zo kun je de leukste espressokopjes en accessoires vinden op: www.espressokopjes-online.nl. En mooie sieraden, workshops, hebbedingen voor de kids of persoonlijke kraamcadeau ’s op www.remarkablecreations.nl.”

* Gelukstip: “Maak tijd voor jezelf!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slowwood

In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt Christien Starkenburg de mooiste tafels onder het label SlowWood.

Geef een reis cadeau

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu!

Soundtreks

Ga je rechtsaf, linksaf of toch rechtdoor? Jij kiest hoe je loopt, en dus waar het avontuur je heen leidt. Soundtrek maakt gave geluidstochten, interactieve dwaalverhalen en audio games in 3D. 

Waar woont de Sint als hij in Nederland is?

“Mama, waar woont Sinterklaas als hij in Nederland is?” Tja, wat zeg je dan. Wij helpen je op weg.