De leukste shops in Brabant

Oss is the boss

Brabants origine

Misschien is Brabant niet echt een shopwalhalla, maar gelukkig weet Leuk Mens Alexandra wel wat leuke shops zijn om je ogen mee te verwennen. Misschien je portemonnee wat minder, nou en.

“Hoewel het centrum van Oss niet al te groot is, zijn er toch wat leuke winkeltjes te vinden. Een van de leukste winkels is toch echt Kookstijl. Kookstijl is een hip kookwinkeltje met een groot assortiment. Persoonlijk vind ik dat kookstijl uitblinkt in de bakspullen. Alle spullen die je nodig hebt om een leuke taart of om cup cakes te maken zijn wel aanwezig. Wil je echt een hele dag goed gaan shoppen, dan zou ik je willen aanraden om de wat grotere steden te bezoeken zoals Den Bosch of Eindhoven!”

Brabantse online shops
“Heb je deze herfst & winter geen zin om naar buiten te gaan, maar wel zin om te shoppen? Dan zijn er ook nog leuke webwinkels te vinden, die hun oorsprong hebben uit het Brabantse land. Zo kun je de leukste espressokopjes en accessoires vinden op: www.espressokopjes-online.nl. En mooie sieraden, workshops, hebbedingen voor de kids of persoonlijke kraamcadeau ’s op www.remarkablecreations.nl.”

* Gelukstip: “Maak tijd voor jezelf!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

MOTI spreekt tot de verbeelding

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dit is zeker van toepassing op het MOTI-museum in Breda: hét museum voor beeldcultuur.

Oh, oh een cadeau!?

De boombox staat klaar, de gondel ligt al in het water te dobberen, het bed is versierd met mooie rode rozen en het huis wemelt in de Valentijnssfeer door het romantische kaarslicht. Kortom je hebt alle clichés uit de kast gehaald, maar bent één ding vergeten: het cadeau! Je kan natuurlijk een duur geurtje kopen of je liefde mee uit eten nemen, maar dat is toch ietwat onorigineel. Je had al zo je best gedaan! Pak het dus dit jaar eens anders aan en verras je schatje op een van de volgende 5 manieren:

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.

Het Philipsmuseum

De laatste jaren gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat ze nauwelijks bij te houden zijn. Gelukkig heeft het kersverse Philips Museum te Eindhoven alles even goed op een rijtje gezet.