Lekker hapje, die postbode

Borrelen met brieven

Happen bij het postkantoor in Delft

Ruim een eeuw deed het postkantoor aan de Hippolytusbuurt in Delft trouw dienst als plek waar je je postzegels en concertkaartjes kocht en pakketjes wegbracht. Nu koop je er bitterballen, bier en tosti’s.

Het postkantoor zit er allang niet meer, maar de huidige eigenaren zagen wel brood in het Rijksmonument. En dus toverden ze de binnenkant om tot een fijne, lichte ruimte mét open haard en huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor een bakkie koffie, lunch, borrel of diner tegen een prima prijs. En sinds oktober is er ook brunch op zondag, mjam!


Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft

015 - 750 32 43
info@postkantoordelft.nl

www.postkantoordelft.nl

Kijk voor meer leuke dingen op onze Facebookpagina

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker wild braden

We houden zéker van groenten en van tofu en andere vleesloze ingrediënten. Maar toegegeven: af en toe een mooi stukje vlees op je bord is ook lekker. Wild vlees, dit keer. Want iedereen weet: als de griepgolf begint aan te trekken, is het seizoen van hert en haas ook begonnen. 

De Hallen

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit.

De lekkerste hamburgers

The city that never sleeps, daar gaat het hart van Bas sneller van bonzen. Als hij een keer voor goed zou verhuizen, dan weet hij het wel.


Restaurant voor echte mannen

Noem ons één man die je niet blij maakt met bier en hamburgers. Juist. Logisch dus dat restaurant Beers & Barrels dé place to be is voor echte venten