Lekker hapje, die postbode

Borrelen met brieven

Happen bij het postkantoor in Delft

Ruim een eeuw deed het postkantoor aan de Hippolytusbuurt in Delft trouw dienst als plek waar je je postzegels en concertkaartjes kocht en pakketjes wegbracht. Nu koop je er bitterballen, bier en tosti’s.

Het postkantoor zit er allang niet meer, maar de huidige eigenaren zagen wel brood in het Rijksmonument. En dus toverden ze de binnenkant om tot een fijne, lichte ruimte mét open haard en huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor een bakkie koffie, lunch, borrel of diner tegen een prima prijs. En sinds oktober is er ook brunch op zondag, mjam!


Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft

015 - 750 32 43
info@postkantoordelft.nl

www.postkantoordelft.nl

Kijk voor meer leuke dingen op onze Facebookpagina

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De haven van de toekomst

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. En op een paar havens na ook de grootste haven van de wereld!

Vitamine uit de machine

Zelf noemen ze zich kwekerij Brieljant, maar wij zeggen gewoon kwekerij Briljant. Want als je bedenkt om op je erf een Vitamine Machine neer te zetten waarin je dagelijks verse groenten en fruit aanbiedt dan weet je wel wat Leuk is.

Eet mee tegen voedselverspilling

Ruim een derde van ons eten gaat ergens in de keten verloren, terwijl het eigenlijk nog prima te eten is. Zonde natuurlijk, en daarom gaan Selma, Merel, Bart en Freke er iets aan doen met hun concept Instock.

Urban vibe

Harold weet de leuke verborgen plekjes van Rotterdam wel te vinden. Van hippe jazz melodieën tot een stevig bakkie koffie. En het mooie is: het is allemaal op loopafstand van elkaar vandaan!