Lekker hapje, die postbode

Borrelen met brieven

Happen bij het postkantoor in Delft

Ruim een eeuw deed het postkantoor aan de Hippolytusbuurt in Delft trouw dienst als plek waar je je postzegels en concertkaartjes kocht en pakketjes wegbracht. Nu koop je er bitterballen, bier en tosti’s.

Het postkantoor zit er allang niet meer, maar de huidige eigenaren zagen wel brood in het Rijksmonument. En dus toverden ze de binnenkant om tot een fijne, lichte ruimte mét open haard en huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor een bakkie koffie, lunch, borrel of diner tegen een prima prijs. En sinds oktober is er ook brunch op zondag, mjam!


Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft

015 - 750 32 43
info@postkantoordelft.nl

www.postkantoordelft.nl

Kijk voor meer leuke dingen op onze Facebookpagina

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moois zien

Wij hebben de drie beste zie-tips in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.

Van Eigen Erf

Boeren hebben zich verzameld. Ze bieden online biologische producten aan uit elke regio, zodat er voor iedereen, overal biologische producten te koop zijn.

Koken in een professionele keuken

Wil je ‘iets met eten’ gaan doen maar is je eigen keuken te klein geworden voor je experimenten? Neem eens een kijkje bij Kitchen Republic. 

Biologisch, gezond, natuurlijk

Bij Jetties in Haarlem kun je lekker en gezond eten en 100% natuurlijk.