Lekker hapje, die postbode

Borrelen met brieven

Happen bij het postkantoor in Delft

Ruim een eeuw deed het postkantoor aan de Hippolytusbuurt in Delft trouw dienst als plek waar je je postzegels en concertkaartjes kocht en pakketjes wegbracht. Nu koop je er bitterballen, bier en tosti’s.

Het postkantoor zit er allang niet meer, maar de huidige eigenaren zagen wel brood in het Rijksmonument. En dus toverden ze de binnenkant om tot een fijne, lichte ruimte mét open haard en huiselijke sfeer. Je kunt er terecht voor een bakkie koffie, lunch, borrel of diner tegen een prima prijs. En sinds oktober is er ook brunch op zondag, mjam!


Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft

015 - 750 32 43
info@postkantoordelft.nl

www.postkantoordelft.nl

Kijk voor meer leuke dingen op onze Facebookpagina

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vermeerwandeling

Ontdek alles van Johannes Vermeer tijdens een Vermeerwandeling in Delft. Zie bijvoorbeeld het bekende 'straat van Vermeer' in het echt.

Jouw Wereld, Mijn Wereld in Museon

Niet alle musea zijn geschikt voor kinderen. In het Museon in Den Haag 

De Groene Meisjes

Jamie en Merel zijn twee meisjes die geloven dat een groener leven een leuker leven is. En dus geven ze je op allerlei manieren inspiratie om eens even goed bewust te doen. Vinden wij een reuze plan!

Momentjes voor jezelf

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend.