Begin je eigen label

Opeens heb je het

Een verslaving aan Pinterest helpt

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.

“Inspiratie voor mijn collectie en kleuren haal ik uit tripjes naar Parijs, Antwerpen of Scandinavië of als het even lukt New York. Maar eigenlijk zijn mijn eigen kids mijn grootste inspiratiebron. Zij zijn ook de ultieme testers van mijn nieuwe modellen. Sfeerbeelden haal ik uit tijdschriften en Pinterest werkt ook altijd goed (ik ben verslááfd aan Pinterest). Voor mijn collectie ligt mijn focus niet op de trends, maar juist meer op tijdloosheid, eenvoud en comfort.”
 

Inspiratie van Leukedingendoen op Pinterest

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste luchtjes

Een lekker luchtje is een cadeautje voor jezelf, je (potentiele) vlam en alle andere mensen die bij je in de buurt komen op een dag. Anna Nikbakht Nooshin weet als hoofdredacteur van NSMBL precies waar je de smakelijkste exemplaren scoort..

Talent om in de gaten te houden

Voor iedereen die graag in de smiezen houdt wat er gebeurt in cultuurland en wie daarbij vooraan loopt: een lijst van tintelend talent.

Maak je eigen hoed

Zit je je ook altijd te verlekkeren aan de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag, maak dan eens je eigen hoofddeksel onder begeleiding van een deskundige. 

Brei iets!

Vergeet de H&M. Brei iets! Wij vonden een grappige site met breitips voor je....