Begin je eigen label

Opeens heb je het

Een verslaving aan Pinterest helpt

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.

“Inspiratie voor mijn collectie en kleuren haal ik uit tripjes naar Parijs, Antwerpen of Scandinavië of als het even lukt New York. Maar eigenlijk zijn mijn eigen kids mijn grootste inspiratiebron. Zij zijn ook de ultieme testers van mijn nieuwe modellen. Sfeerbeelden haal ik uit tijdschriften en Pinterest werkt ook altijd goed (ik ben verslááfd aan Pinterest). Voor mijn collectie ligt mijn focus niet op de trends, maar juist meer op tijdloosheid, eenvoud en comfort.”
 

Inspiratie van Leukedingendoen op Pinterest

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fraaie vintage & oude meuk: rommelmarkt IJ-hallen

Shop jezelf helemaal gek tijdens de rommelmarkt in de IJ-Hallen, Amsterdam Noord. 

De lekkerste luchtjes

Een lekker luchtje is een cadeautje voor jezelf, je (potentiele) vlam en alle andere mensen die bij je in de buurt komen op een dag. Anna Nikbakht Nooshin weet als hoofdredacteur van NSMBL precies waar je de smakelijkste exemplaren scoort..

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.