Begin je eigen label

Opeens heb je het

Een verslaving aan Pinterest helpt

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.

“Inspiratie voor mijn collectie en kleuren haal ik uit tripjes naar Parijs, Antwerpen of Scandinavië of als het even lukt New York. Maar eigenlijk zijn mijn eigen kids mijn grootste inspiratiebron. Zij zijn ook de ultieme testers van mijn nieuwe modellen. Sfeerbeelden haal ik uit tijdschriften en Pinterest werkt ook altijd goed (ik ben verslááfd aan Pinterest). Voor mijn collectie ligt mijn focus niet op de trends, maar juist meer op tijdloosheid, eenvoud en comfort.”
 

Inspiratie van Leukedingendoen op Pinterest

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verborgen verhalen

Buiten de geluksokken die je aanhad toen je eindelijk die droombaan kreeg, heb je vast meer items in je kast met mooie herinneringen. En die herinneringen verzamelt Caroline samen met haar compagnon Leanne voor Trash To Treasure. Maar hoe vinden ze die verhalen eigenlijk?

Kekke kinderwinkels

Elke dag reist Hannelore door Hilversum op weg naar de radiostu-stu-studio. Langs die route liggen toevallig twee superleuke kinderwinkels. Welke dat zijn en waarom Hannelore daar graag komt, dat deelt ze met je na de klik…

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen.. 

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.