Begin je eigen label

Opeens heb je het

Een verslaving aan Pinterest helpt

Enige kennis van zaken is natuurlijk ook vereist, maar om je eigen label te beginnen heb je vooral een hele grote inspiratiebron nodig. Waar kun je deze vinden? Dat vertelt Emily hier.

“Inspiratie voor mijn collectie en kleuren haal ik uit tripjes naar Parijs, Antwerpen of Scandinavië of als het even lukt New York. Maar eigenlijk zijn mijn eigen kids mijn grootste inspiratiebron. Zij zijn ook de ultieme testers van mijn nieuwe modellen. Sfeerbeelden haal ik uit tijdschriften en Pinterest werkt ook altijd goed (ik ben verslááfd aan Pinterest). Voor mijn collectie ligt mijn focus niet op de trends, maar juist meer op tijdloosheid, eenvoud en comfort.”
 

Inspiratie van Leukedingendoen op Pinterest

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Scoor vintagekleding in Amsterdam

Benieuwd naar de modewinkels en events die Eva offline bezoekt? 

Haal je zeefdrukdiploma

Je ziet ’t overal: katoenen tasjes, T-shirts en posters met zeefdrukprint. Hoe gaaf zou ’t zijn als je dat ook zelf kunt doen? Met je eigen ontwerp, helemaal naar jouw smaak. Bij Kapitaal in Utrecht kun je ’t leren. 

Do it yourself... online

Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen.

Scheersalon Barber

Voor een uitgebreide mannelijke scheerbeurt ga je naar Barber. Deze barbier in Amsterdam staat garant voor haarscherpe behandelingen..