Wat doe je als het regent

Openhaard en appeltaart

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat

Gelukkig is die tijd van brak in bed liggen op een zondagochtend voorbij. Je hebt inmiddels kleintjes rondlopen dus je zult wat andere dingen ondernemen dan 10 jaar geleden. Dit is zoveel lekkerder, samen met je kinderen genieten van je vrije regenachtige zondag.

Emily vindt het helemaal niet erg als het regent en ze met de kids alleen thuis is. Want zij weet precies wat zij fijn vindt om met het kroost te doen.

“Openhaard aan, uitgebreid ontbijten met alle kids en daarna op de fiets richting de Noordermarkt appeltaart eten. Als het regent wordt het torens bouwen of playdoh-en.”

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bijzondere muziekblogs

Hoe je tussen de bomen het bos nog kunt zien in de wereld van muziekblogs is soms best lastig. Marcel is streng en deelt alleen de blogs als ze niet alleen over muziek gaan. Hier de blogs die je volgens Marcel echt in de gaten moet houden.. Muziekblogs: ze zijn er in groten getale en ze zijn lang niet allemaal even boeiend. Marcel is daarom streng maar rechtvaardig in zijn selectie van favorieten: als ze niet over muziek gaan en wel over plastic David Bowie-poppen, dan zijn ze door.

StoryTiles

StoryTiles zijn miniatuur verhalen gemaakt op Hollandse Witjes (een hele simpele, witte vierkante tegel).

Wonen in de jaren '50

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West.

Adventure Indoor Golf

Bezorg je kroost en jezelf een hysterische dag en ga midgetgolfen. Een verantwoord uitje kan altijd nog volgens Debby.