Wat doe je als het regent

Openhaard en appeltaart

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat

Gelukkig is die tijd van brak in bed liggen op een zondagochtend voorbij. Je hebt inmiddels kleintjes rondlopen dus je zult wat andere dingen ondernemen dan 10 jaar geleden. Dit is zoveel lekkerder, samen met je kinderen genieten van je vrije regenachtige zondag.

Emily vindt het helemaal niet erg als het regent en ze met de kids alleen thuis is. Want zij weet precies wat zij fijn vindt om met het kroost te doen.

“Openhaard aan, uitgebreid ontbijten met alle kids en daarna op de fiets richting de Noordermarkt appeltaart eten. Als het regent wordt het torens bouwen of playdoh-en.”

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met het vliegtuig naar Marokko

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast, op naar Marokko!

Champing

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden.

DIY cadeauzakje

Cadeautjes zijn al vreselijk leuk om te krijgen, maar als ze verpakt zijn in een cadeautje is het natuurlijk helemaal feest. Lisa legt uit hoe je heel eenvoudig - namelijk met de spulletjes die toch al in je krantenbak/pennendoosje/boekenkast hebt liggen - verrassende cadeautjes uitdeelt. Per hand en per post.

Bijzondere muziekblogs

Hoe je tussen de bomen het bos nog kunt zien in de wereld van muziekblogs is soms best lastig. Marcel is streng en deelt alleen de blogs als ze niet alleen over muziek gaan. Hier de blogs die je volgens Marcel echt in de gaten moet houden.. Muziekblogs: ze zijn er in groten getale en ze zijn lang niet allemaal even boeiend. Marcel is daarom streng maar rechtvaardig in zijn selectie van favorieten: als ze niet over muziek gaan en wel over plastic David Bowie-poppen, dan zijn ze door.