Maak je eigen kledingstuk

Naaiworkshop

Geen haute couture maar DIY couture

Deze naaiworkshop van naaiZ is voor diegenen die de modetrends volgen, maar liever hun eigen draai aan de trends van tegenwoordig willen geven. 

Het is begrijpelijk dat je soms genoeg krijgt van al het zwart en grijs dat er in de winkels hangt. Leer daarom zélf hoe je in een dag een schattige top, fancy jurkje of casual rokje met een eigen gekozen stof in elkaar zet. Hoe? Met de naaiworkshop van naaiZ (lees: nice, dus leuk!) Tijdens de workshop leer je de basis over het oude ambacht van kleding maken, kies je wat voor kledingstuk je in elkaar wilt zetten en ga je het design zelf produceren. Nice, right?

Leuk? Boek hier gelijk je workshop

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Affichemuseum in Hoorn

In hartje centrum van Hoorn vind je het Nederlands Affichemuseum. Dit museum toont de schoonheid van ‘de kunst van de straat’ en showt je talrijke kekke affiches.

Mooie mama's

Mama’s steken veel tijd in de kleding van hun kinders. Maar zélf moeten ze ook hip blijven. Bettina geeft de juiste tips als het gaat om stijlvol moederen.

Samen spelletjes doen

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Maar wat doet ze het liefst in haar vrije tijd met vrind en kind?

Eerste Nederlandse macaronwinkel

Ze bestaan niet meer alleen in Frankrijk, maar er is er nu ook één in Nederland. Hè hè, eindelijk echte macarons proeven.