Transformeer je dipdag in verwendag

Anti-dip tips

Chocola, het Groene Hart en een goed diner

Van wie kun je nu beter tips krijgen om uit je dip te komen dan van de Leukste én gelukkig(st)e Ondernemer van Brabant? Alexandra vertelt hoe je van een *piep* dag een *jippie* dag kunt maken. En óf we daar blij van worden.

Dipdag of verwendag?
“Iedereen heeft wel eens een dipdag. Een dipdag lijkt in eerste instantie alleen maar vervelend, maar eigenlijk is het ook heel nuttig. Wanneer je je overgeeft aan je dipdag, kan er juist iets heel moois ontstaan. Gun jezelf de tijd en aandacht om eens goed voor jezelf te zorgen. Om te doen wat jij nodig hebt om je weer fijn te voelen.”

Zo maak je van je dipdag een verwendag!

  • Een stapel films + dekentje + thee + chocolade
  • Maak eens een wandeling door het natuurgebied Herperduin en de Maashorst in het groene hart van Brabant 
  • Verwen jezelf met een heerlijk diner bij Landgoed de Korenmolen te Maasbommel

* Gelukstip: Zorg goed voor jezelf!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste plekjes van Twente

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè. 

Zo word je gelukkig

De een reist de wereld rond, de ander koopt zijn eerste flatje op 4 hoog achter en de rest sport minimaal zes keer per week. Word jij nou totaal niet gelukkig van deze drie dingen, dan geven we namens de Leukste Ondernemer van Brabant de beste tips om je geluk te vinden. En nee, het is niet zoals het zoeken naar een klavertje vier.

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

High Beer

Mannen, haalt uw harten op. Je kunt als man nu eindelijk ook verantwoord leuten met vrinden. Wij stellen u voor: de high beer.