Transformeer je dipdag in verwendag

Anti-dip tips

Chocola, het Groene Hart en een goed diner

Van wie kun je nu beter tips krijgen om uit je dip te komen dan van de Leukste én gelukkig(st)e Ondernemer van Brabant? Alexandra vertelt hoe je van een *piep* dag een *jippie* dag kunt maken. En óf we daar blij van worden.

Dipdag of verwendag?
“Iedereen heeft wel eens een dipdag. Een dipdag lijkt in eerste instantie alleen maar vervelend, maar eigenlijk is het ook heel nuttig. Wanneer je je overgeeft aan je dipdag, kan er juist iets heel moois ontstaan. Gun jezelf de tijd en aandacht om eens goed voor jezelf te zorgen. Om te doen wat jij nodig hebt om je weer fijn te voelen.”

Zo maak je van je dipdag een verwendag!

  • Een stapel films + dekentje + thee + chocolade
  • Maak eens een wandeling door het natuurgebied Herperduin en de Maashorst in het groene hart van Brabant 
  • Verwen jezelf met een heerlijk diner bij Landgoed de Korenmolen te Maasbommel

* Gelukstip: Zorg goed voor jezelf!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Blotenvoetenpaden

Blootsvoets, barrevoets, ongeschoeid. Allemaal woorden die hetzelfde zeggen; zonder schoenen wandelen. Verschillende ondergronden in de natuur zorgen voor een unieke belevenis.

De beste live-acts

De beste live-acts ter wereld… Wie kan ons die beter verklappen dan Vincent Reinders?

Knus slapen

In de categorie ‘Ontdek je plekje’ met je gezin hebben we weer iets nieuws gevonden: slapen in een boomstam op de Veluwe.

Slapen in een postkantoor

Hotel Het Oude Postkantoor is niet zomaar een hotel. In het voormalige postkantoor van Brummen slaap je nu heel toepasselijk in De Postkamer, De Wachtkamer of Het Loket.