Transformeer je dipdag in verwendag

Anti-dip tips

Chocola, het Groene Hart en een goed diner

Van wie kun je nu beter tips krijgen om uit je dip te komen dan van de Leukste én gelukkig(st)e Ondernemer van Brabant? Alexandra vertelt hoe je van een *piep* dag een *jippie* dag kunt maken. En óf we daar blij van worden.

Dipdag of verwendag?
“Iedereen heeft wel eens een dipdag. Een dipdag lijkt in eerste instantie alleen maar vervelend, maar eigenlijk is het ook heel nuttig. Wanneer je je overgeeft aan je dipdag, kan er juist iets heel moois ontstaan. Gun jezelf de tijd en aandacht om eens goed voor jezelf te zorgen. Om te doen wat jij nodig hebt om je weer fijn te voelen.”

Zo maak je van je dipdag een verwendag!

  • Een stapel films + dekentje + thee + chocolade
  • Maak eens een wandeling door het natuurgebied Herperduin en de Maashorst in het groene hart van Brabant 
  • Verwen jezelf met een heerlijk diner bij Landgoed de Korenmolen te Maasbommel

* Gelukstip: Zorg goed voor jezelf!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Liefde voor lekkere yoghurt

Ga helemaal los in de wereld van yoghurt bij Yoghurt Barn. Van frozen yoghurt tot geitenyoghurt met de lekkerste toppings, het is loei lekker smullen geblazen!

Boerderij Landzicht

Lekker rustig, zo’n plekkie op het platteland. Boerderij Landzicht ligt onder Rotterdam in Strijen en is zo’n plek waar je tot jezelf kunt komen. Leuk Mens Judith komt er graag:

Een stukje paradijs

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.