Organiseer een Brabants feestje

“Vieren wat je 4en kan!”

Klein of groot

Voor alles is wel een reden te bedenken om een feestje te vieren. Omdat je graag cadeautjes wilt ontvangen of bijvoorbeeld omdat je zin hebt om je geliefden te verwennen. Of jezelf, met taart. Volgens Leuk Mens Alexandra is de belangrijkste reden dat feestjes bijdragen aan je geluksbeleving.

Wat is een goede reden voor een feestje?
“Ik ben erg blij dat ik verkozen ben tot de Leukste Ondernemer van Brabant! En dat is een feestje waard! Feestjes zijn niet alleen super leuk, feestjes dragen ook bij aan je geluksbeleving. Het vieren van allerlei gebeurtenissen in je leven maken dat je met een positieve blik naar de wereld kijkt. Niet alleen de grote feestjes zorgen voor een positieve sfeer, het zijn vooral de kleine feestjes die je geluksbeleving beïnvloeden. Met het vieren van kleine geluksmomentjes zoals: een goede dag op je werk,100 volgers op Twitter of dat de zon schijnt, leer je de kleine dingen om je heen te waarderen en er meer van te genieten.”

Dansjes, toasts en cupcakes
“Hoe je het viert maakt niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat je even stilstaat bij de kleine geluksmomentjes. Maak ze even heel erg groot door er veel aandacht aan te besteden. Verwen jezelf bijvoorbeeld met iets wat je leuk of lekker vindt, maak een klein dansje of breng een toast uit op je kleine geluksmoment.” 

“Als eerste moeten er veel slingers en ballonnen zijn! Met al die vele kleuren ziet je huis er meteen heel vrolijk uit! Daarnaast heb je ook taart of cupcakes nodig! Ik vind het altijd leuk om deze zelf te maken. Dit kan een appeltaart of een chocoladetaart zijn of een mooie taart versierd met fondant of marsepein. Ditzelfde geldt voor de cupcakes. Dan lekkere drankjes en heel veel hapjes, vrienden & familie en het feest kan beginnen!”

*Gelukstip: “Denk positief en vier wat je 4en kan!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Braziliaans smullen

Wanneer je aan Zuid-Amerika denkt, denk je al gauw aan kleurrijk voedsel, aparte receptjes maar ook aan héél veel vlees.

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

Zo word je (g)een succesvol schrijver

Denk je nu onderhand wel bekend te zijn met tips over het schrijverschap? Dan heb je deze tip van Oscar nog niet gelezen: hij hanteert een wel heel bijzonder, enigszins zweverig motto waarmee het schrijven haast niet kan mislukken.

Puha’s Shop Route

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben.