Hotel met uitzicht op Montmartre

Oud en verpauperd

We zijn de kamer niet uit geweest

Parijs is een geweldige stad. Maar dan moet je wel weten waar je het zoeken moet. Zelfs in de stad van de liefde ligt de romantiek niet zomaar voor het oprapen. Serena vertelt over haar ervaring.

“Op mijn 17de ging ik voor het eerst een weekendje weg met mijn toemalige vriendje. Het werd Parijs. Ons hotel was oud en verpauperd, maar had van die typisch Franse openslaande deuren. Wanneer we de ramen opengooiden keken we uit op de heuvel Montmartre waar de Sacré Coeur op staat. Het uitzicht was prachtig, en het oude, krakende hotel was sfeervol en paste op de een of andere manier bij het geheel. We zijn niet van de hotelkamer afgekomen, haha.”

Ook verblijven in zo'n romantisch hotel als Serena?

Kijk dan hier om direct zo'n fijn hotel in het meest romantische wijkje van Parijs: Montmartre te boeken.  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

(Digitaal) staren naar de sterren

Een romantische avond in de gloeiende avondraad. De tijd waarin de zon van plaats ruilt met de maan en het blauwe van de lucht langzaam verandert in een goedgevulde sterrenhemel. Ho, stop. Het spijt ons je uit je roze bubbel te halen. Dit soort tafereeltjes zie je toch eerder in de hemel van Zuid-Frankrijk dan in ons koude kikkerlandje.

Het droomhuis van Nathalie

Iedereen heeft wel een droomhuis in gedachten. Nathalie dus ook. Hoe haar droomhuis eruit ziet? Een beetje van haarzelf en een beetje van het Hidden Hotel in Parijs. Laat je inspireren door de leuke tips van Nathalie!

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Lief slapen in Haarlem

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel.