Hotel met uitzicht op Montmartre

Oud en verpauperd

We zijn de kamer niet uit geweest

Parijs is een geweldige stad. Maar dan moet je wel weten waar je het zoeken moet. Zelfs in de stad van de liefde ligt de romantiek niet zomaar voor het oprapen. Serena vertelt over haar ervaring.

“Op mijn 17de ging ik voor het eerst een weekendje weg met mijn toemalige vriendje. Het werd Parijs. Ons hotel was oud en verpauperd, maar had van die typisch Franse openslaande deuren. Wanneer we de ramen opengooiden keken we uit op de heuvel Montmartre waar de Sacré Coeur op staat. Het uitzicht was prachtig, en het oude, krakende hotel was sfeervol en paste op de een of andere manier bij het geheel. We zijn niet van de hotelkamer afgekomen, haha.”

Ook verblijven in zo'n romantisch hotel als Serena?

Kijk dan hier om direct zo'n fijn hotel in het meest romantische wijkje van Parijs: Montmartre te boeken.  

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

TripAdvisor is je beste vriend

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op.

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.

Airbnb voor campers

Hartstikke leuk als je een camper, caravan of vouwwagen bezit, maar daar ben je natuurlijk niet 52 weken per jaar mee op pad. ‘Daar moeten we iets mee doen !’ dachten de oprichters van Camptoo en van Goboony. 

Samen in de bedstee

Zodra je hier een voet over de drempel zet, ga je terug in de tijd.