Op stap met je kind

Natuur en cultuur

Volop genieten met je kleine

Wat doe je als je na een drukke week een dagje vrij bent met kindlief en je samen wilt genieten van je vrije tijd? De natuur ontdekken en cultuur snuiven, vindt Regina.

“Als ik vrij ben dan probeer ik zoveel mogelijk de natuur op te zoeken met Bardot. Ik ga lekker met haar naar de Geitenboerderij in het Amsterdamse bos en maak graag een wandeling op het strand of in het park. Gelukkig hebben we in Amsterdam genoeg speeltuinen en pierenbadjes. Dat maakt het makkelijk om het huis uit te lopen en meteen iets leuks in de buurt te doen.”

Cultuur snuiven met je kind
“Bardot is nu twee, dus ze heeft een leeftijd waarop ik echt dingen met haar wil gaan ondernemen. We gaan bijvoorbeeld binnenkort naar de Sinterklaasvoorstelling in het Concertgebouw. Ze is misschien nog iets te jong, maar ik denk dat ze haar ogen uit zal kijken. Ik kijk ernaar uit om samen met haar nog meer van dit soort culturele activiteiten te ondernemen. Ik denk dan aan muziek, theater, dans.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Seepje

Als jij dacht dat alleen synthetische wasmiddelen jouw vieze sokken schoon konden krijgen dan heb je ’t mis. De Nepalese Sapindus mukorossi-vrucht kan er ook wat van. 

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Op fietsvakantie

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen.

Speel-Doe-Ontdek

In Dieren vind je het gekste speelparadijs van Nederland. Daar heeft beeldend kunstenaar Jos Spanbroek namelijk zijn fantasie de vrije loop gelaten om een speel-, doe- en ontdekpark te creëren