Op stap met je kind

Natuur en cultuur

Volop genieten met je kleine

Wat doe je als je na een drukke week een dagje vrij bent met kindlief en je samen wilt genieten van je vrije tijd? De natuur ontdekken en cultuur snuiven, vindt Regina.

“Als ik vrij ben dan probeer ik zoveel mogelijk de natuur op te zoeken met Bardot. Ik ga lekker met haar naar de Geitenboerderij in het Amsterdamse bos en maak graag een wandeling op het strand of in het park. Gelukkig hebben we in Amsterdam genoeg speeltuinen en pierenbadjes. Dat maakt het makkelijk om het huis uit te lopen en meteen iets leuks in de buurt te doen.”

Cultuur snuiven met je kind
“Bardot is nu twee, dus ze heeft een leeftijd waarop ik echt dingen met haar wil gaan ondernemen. We gaan bijvoorbeeld binnenkort naar de Sinterklaasvoorstelling in het Concertgebouw. Ze is misschien nog iets te jong, maar ik denk dat ze haar ogen uit zal kijken. Ik kijk ernaar uit om samen met haar nog meer van dit soort culturele activiteiten te ondernemen. Ik denk dan aan muziek, theater, dans.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Gek op fotografie? Bezoek UNSEEN

Benieuwd naar nieuw fotografietalent? Roy weet waar je moet zijn..

Top 3 vintageshops

Ook dol op vintagekleding? Maar weet je niet altijd waar je 't zoeken moet? Eva tipt je 3 leuke vintagewinkels in Nederland en België.

Rudolph the rednosed dog

Als het héle huis in kerstsferen is, dan kan de hond natuurlijk niet ontbreken.

Volledig kerstdiner in een doos

Kerst. Allemaal leuk en aardig, maar ook een heel gedoe. Want: kerstdiners, kerstoutfits, kerstversieringen. Het is allemaal veel werk! Gelukkig is daar LeBox, de oplossing voor een deel van je kerststress. Met LeBox haal je namelijk een compleet kerstdiner in huis, dat je alleen nog maar hoeft te bereiden.