Romantische dingen op niet-romantische plekken

Zoenen in de supermarkt

Ogen dicht

Romantiek is een hellend vlak. Al snel kom je bij de grootst mogelijke clichés uit. Terwijl de echte vonken overslaan op de meest suffe plekken. Toch Serena?

“Samen over de kermis wandelen, terwijl hij hopeloze pogingen doet die Hello Kitty knuffel uit de machine te grijpen en jij hoopvol staat te wachten. Maar ook een spontane zoensessie in de supermarkt doet het voor mij: gewoon ogen dicht en je bent ergens anders.”

Blubber
“Hand in hand door de blubber over het verregende LIEF-festivalterrein in Utrecht. En nee, voor iemand die met uiterlijk bezig is maak ik me niet druk om mijn schoenen. Blubber was je er zo weer uit. Maar eeuwige liefde niet...”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

Lief slapen in Haarlem

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel.