Romantische dingen op niet-romantische plekken

Zoenen in de supermarkt

Ogen dicht

Romantiek is een hellend vlak. Al snel kom je bij de grootst mogelijke clichés uit. Terwijl de echte vonken overslaan op de meest suffe plekken. Toch Serena?

“Samen over de kermis wandelen, terwijl hij hopeloze pogingen doet die Hello Kitty knuffel uit de machine te grijpen en jij hoopvol staat te wachten. Maar ook een spontane zoensessie in de supermarkt doet het voor mij: gewoon ogen dicht en je bent ergens anders.”

Blubber
“Hand in hand door de blubber over het verregende LIEF-festivalterrein in Utrecht. En nee, voor iemand die met uiterlijk bezig is maak ik me niet druk om mijn schoenen. Blubber was je er zo weer uit. Maar eeuwige liefde niet...”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Daklozen-praat

Behalve dat je ze misschien af en toe wat geld geeft, kom je waarschijnlijk weinig in aanraking met daklozen. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar hun levensverhaal?

Lekker wild braden

We houden zéker van groenten en van tofu en andere vleesloze ingrediënten. Maar toegegeven: af en toe een mooi stukje vlees op je bord is ook lekker. Wild vlees, dit keer. Want iedereen weet: als de griepgolf begint aan te trekken, is het seizoen van hert en haas ook begonnen. 

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.