Romantische dingen op niet-romantische plekken

Zoenen in de supermarkt

Ogen dicht

Romantiek is een hellend vlak. Al snel kom je bij de grootst mogelijke clichés uit. Terwijl de echte vonken overslaan op de meest suffe plekken. Toch Serena?

“Samen over de kermis wandelen, terwijl hij hopeloze pogingen doet die Hello Kitty knuffel uit de machine te grijpen en jij hoopvol staat te wachten. Maar ook een spontane zoensessie in de supermarkt doet het voor mij: gewoon ogen dicht en je bent ergens anders.”

Blubber
“Hand in hand door de blubber over het verregende LIEF-festivalterrein in Utrecht. En nee, voor iemand die met uiterlijk bezig is maak ik me niet druk om mijn schoenen. Blubber was je er zo weer uit. Maar eeuwige liefde niet...”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 4 avondje uit in Amsterdam

Zin een kwalitatief avondje uit in Amsterdam? DJ WANNABEASTAR tipt vier leuke plekken.

Handlezen bij Isabel Capelli

De toekomst heb je zelf in de hand tijdens een sessie handlezen bij Isabel Capelli.

Kokkerellen voor zijn lief

Als Bas een romantische avond heeft met zijn vriendin Julie, weet hij precies wat hij moet doen om haar gelukkig te maken. Heerlijke mosselen en heerlijke wijn. Genieten dus. 

Verantwoord trouwen

Op de Grote Dag wil je natuurlijk zonder zorgen ‘Ja, ik wil!’ zeggen. En zonder zorgen, dat betekent ook dat je hebt nagedacht over de ecologische voetafdruk van je parelmoerwitte pumps.