Studio K

Restaurant, bioscoop en club in één

De spot voor artistiekelingen en kunstliefhebbers

Bij Studio K kun je zo’n beetje alles doen. Een voorstelling bekijken in de theaterzaal, een filmpje pakken in de arthouse-bioscoop, een drankje drinken op het terras of lekker lunchen in het restaurant. Ieder seizoen serveren ze nieuwe bijzondere gerechten, als het even kan van biologische en duurzame ingrediënten. Ook in de club is er altijd iets bijzonders te doen. De ene avond een experimentele clubnacht, de avond daarna een bekend festival als ADE. Onverwachte live-optredens of een festival helemaal over eten behoren ook tot de opties. Studio K is kortom dé spot voor artistiekelingen en kunstliefhebbers.

Studio K Website 
Studio K Facebook-pagina 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Genieten bij Gartine

In alle rust genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of high tea met producten die rechtstreeks uit eigen moestuin komen. Het wordt nog beter: het is midden in het centrum in een zestiende-eeuws pand.

Kunstzinnig kamperen op Urban Campsite

Slapen, we doen het allemaal. Maar wat als je in een bijzonder object de mooiste dromen kan beleven?

Jouw überhippe Instagram-kiekjes ouderwets per post

Ontvang je tegenwoordig alleen nog oubollige maar goedbedoelde kaartjes van je oma op je deurmat? Het handmatig versturen van ansichtkaarten is niet meer wat het geweest is. En hoe vaak print jij je foto’s eigenlijk nog? Waarschijnlijk nauwelijks of nooit. 

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.