Studio K

Restaurant, bioscoop en club in één

De spot voor artistiekelingen en kunstliefhebbers

Bij Studio K kun je zo’n beetje alles doen. Een voorstelling bekijken in de theaterzaal, een filmpje pakken in de arthouse-bioscoop, een drankje drinken op het terras of lekker lunchen in het restaurant. Ieder seizoen serveren ze nieuwe bijzondere gerechten, als het even kan van biologische en duurzame ingrediënten. Ook in de club is er altijd iets bijzonders te doen. De ene avond een experimentele clubnacht, de avond daarna een bekend festival als ADE. Onverwachte live-optredens of een festival helemaal over eten behoren ook tot de opties. Studio K is kortom dé spot voor artistiekelingen en kunstliefhebbers.

Studio K Website 
Studio K Facebook-pagina 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Gajes in de Bajes

Als je érgens uit zou willen ontsnappen dan is het wel de gevangenis. Des te vetter is de locatie van een nieuwe escape room in Utrecht: de voormalige gevangenis op het Wolvenplein, de oudste bajes van Nederland! 

Het Philipsmuseum

De laatste jaren gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat ze nauwelijks bij te houden zijn. Gelukkig heeft het kersverse Philips Museum te Eindhoven alles even goed op een rijtje gezet. 

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.