Samen druk is ook samen

Quality time met Jaap

Drukke agenda’s

Kim is een bezige bij. Zo deed ze mee aan tv-programma’s als Fort Boyard en expeditie Poolcirkel en bovendien organiseert, presenteert en blogt ze erop los. Hoe zorgt ze voor quality time met Jaap?

“Gek genoeg zoek ik in programma's of werk inderdaad de uitdaging op en ben ik thuis heel relaxed. We zijn vaak samen en werken ook veel samen. Als Jaap moet zingen, sta ik op hetzelfde event vaak te presenteren. Of we gaan met elkaar mee. We reizen voor ons werk best veel, dat is toch gezelliger met z’n tweeën (mits onze agenda's dat toelaten natuurlijk). Als we heel veel drukte hebben gehad dan gaan we graag even een paar daagjes naar Twente. Lekker eten, familie en vrienden: fijn.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Tattoo uit liefde

James twijfelt over het laten zetten van een tatoeage. Al helemaal als het er een is om zijn liefde voor een vrouw te uiten. James blijkt namelijk best ouderwets op dit gebied.

De 50 Tinten Grijs Tour

Menig vrouw zweert erbij en vele sekslevens zijn er al mee gered: ‘50 Tinten Grijs’ mag met recht een sexy seksbijbel genoemd worden.

Hooi-hotel

Als boerenkinderen overnachten in het hooi. Dat kan in het Hooi-hotel, geheel in stijl op de hooizolder.