Baas over eigen romantiek!

Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag

Muziekje erbij, ankertje uit

Vrouwen kunnen heus wel net zo romantisch zijn als mannen. Kim weet in elk geval wel hoe ze het speciaal maakt voor Jaap.

“Wij vinden het eigenlijk heerlijk om samen eropuit te gaan met de scooter of de auto. Hand in hand in de auto en lekker samen meezingen met onze playlist van Spotify of lekker tegen elkaar aan op de scooter. En ondertussen zien we wel waar we uitkomen. Of lekker samen varen op ons bootje, ook altijd leuk. Picknickmand mee, op een mooie plek het anker uit en dan de picknickmand uitpakken met daarin allerlei lekkere hapjes.”

Thuis
“Thuis kan je ’t natuurlijk ook romantisch maken. Kaarsjes aan, huis vol bloemen, lekker schoon, samen gezellig koken, muziekje aan, joggingbroek aan, blote voetjes. Heerlijk!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Blijven drijven

Het staat bovenaan menig bucket list, drijven in de dode zee. Het is alleen zo ver! Maar wij hebben de oplossing: ‘floaten’.

Meer vleugjes romantiek

Met de liefde van je leven aan je zij is natuurlijk alles altijd heel romantisch. Maar om nu elke dag uit te pakken met een enorme date, rozenblaadjes, dineren bij kaarslicht? Dat gaat ook je lege portemonnee te ver. Met deze kleine dingen voeg je zonder moeite een scheutje romantiek toe aan je dag.

3 originele trouwlocaties

Inge helpt je met het kiezen van een trouwlocatie en tipt 3 bijzondere plekken.

Japanese Farmfood

Marjans visie? Om trends te voorspellen moet je eerst het verleden kennen. En zo kwam zij bij bijzonder Japans boerderij-eten terecht.