Haarstyling zoals het hoort

Madame de Pompadour

Vintage kapsel

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’.

De vakmensen bij Madame de Pompadour hebben de kunst van het haarstylen volledig in de vingers. Ze zijn gespecialiseerd in vintage en maken van iedere knipbeurt een beleving. Er worden trouwens ook regelmatig workshops georganiseerd waarin je zelf leert om een vintage kapsel te maken. Hou daarvoor hun Facebook-pagina in de gaten.

Je vindt Madame de Pompadour in Utrecht.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een lief verhaaltje

Af en toe kom je in een situatie terecht waarvan je denkt: dit verhaal doet het goed op feesten en partijen.

De beste Hiphop websites

Farid helpt Nederlands Hiphoptalent met hun carrière. Maar ook iemand als hij kan niet zonder de juiste bronnen. Ontdek wat zijn favoriete websites zijn.

Schiet je eigen film

Altijd al in een speelfilm willen spelen? Dit is je kans! Bij Bootje Varen Breda kun je je eigen kaskraker opnemen.

Jurkjes kopen, jurkjes maken

Wat heb je nou écht nodig voor een romantisch avondje uit? Juist, een eenvoudig maar perfect zittend jurkje. Trudy van ZOOK weet wel waar je die haalt.