Dromen over ijs

Elke week een nieuwe smaak

Waar haalt Roberto de inspiratie vandaan?

Ga er maar aan staan: elke week een nieuwe ijssmaak verzinnen, maken en proeven. En dan hebben we het niet over ‘simpel’ aardbeien of chocolade-ijs. Nee, Roberto is de man van het haring-met-uitjes-ijs, of het sigaren-ijs. Hoe komt-ie erop?

“Ik leef constant met het idee van ijs maken, daardoor komen ideeën op de meest ondenkbare momenten op. ’s Nachts, tijdens het sporten, op vakantie of als ik een aardbeienijsje eet. Ik schrijf het idee op, proef en pas aan. Soms blijft de aantekening lang liggen, soms kan ik de vertaling naar ijs direct maken. Er is geen vaste manier om creatief te zijn, of je bent het of je ben het niet. Ik weet niet waar ik sta. ;)”

Volg Roberto en zijn heerlijke ijsfoto's hier:
Roberto Gelato
Op Facebook
Op Twitter

Zelf proeven?

Roberto Gelato
Poortstraat 93
3572 HG Utrecht 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop paling roken

Er komt een heel lekker soundje uit paling, maar het is nog lekkerder om ze te eten én zelf te bereiden!

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

De allermooiste bruidstaarten

Aangezien alles op dè dag voor de rest van je leven in je geheugen gegrift blijft staan, moet je ook over ditstukje glazuurgekmakend suikerwerk goed nadenken...

De toegevoegde waarde van ijs

Zes keer per jaar wordt in Zindering, het restaurant in Stadsschouwburg Utrecht, een avondvullend programma over eten georganiseerd onder de naam Food Centraal. Afgelopen juni stond de avond in het teken van ijs. Aan Roberto de eer om in elke gang één ingrediënt te vervangen door… jawel: ijs.