Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Skinny dippen in openluchtzwembad

Over het hek klimmen

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.

“Een skinnydip is echt superromantisch omdat het spannend is. Want je bent naakt en je wilt niet dat iemand je zo ziet, dus het is ook een beetje stiekem. Je doet iets stouts met zijn tweeën, en dat schept band, alsof je samen een geheimpje deelt.”

Openluchtzwembad
“De beste locatie is een openluchtzwembad, en dan 's avonds na sluitingstijd over het hek klimmen... Na het zwemmen krijg ik altijd berehonger, dus gewoon hop in de auto springen, waar de - niet vergeten - handdoekjes klaarliggen om je af te drogen en op naar de McDrive!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amongst Friends

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit.

Haal je Boswachtersdiploma

Stoere boswachters tussen de 6 en 11 jaar kunnen nu alvast hun skills oefenen samen met Boswachter Bart van Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen.

Het grootste doolhof van Nederland

Altijd spannend: dolen door een doolhof. Het doolhof bij Ruurloo is de grootste van Nederland en ook nog eens de oudste.

Zwijmelbioscoop

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.