Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Skinny dippen in openluchtzwembad

Over het hek klimmen

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.

“Een skinnydip is echt superromantisch omdat het spannend is. Want je bent naakt en je wilt niet dat iemand je zo ziet, dus het is ook een beetje stiekem. Je doet iets stouts met zijn tweeën, en dat schept band, alsof je samen een geheimpje deelt.”

Openluchtzwembad
“De beste locatie is een openluchtzwembad, en dan 's avonds na sluitingstijd over het hek klimmen... Na het zwemmen krijg ik altijd berehonger, dus gewoon hop in de auto springen, waar de - niet vergeten - handdoekjes klaarliggen om je af te drogen en op naar de McDrive!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Abonnement op bloemen

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou! 

De lekkerste luchtjes

Een lekker luchtje is een cadeautje voor jezelf, je (potentiele) vlam en alle andere mensen die bij je in de buurt komen op een dag. Anna Nikbakht Nooshin weet als hoofdredacteur van NSMBL precies waar je de smakelijkste exemplaren scoort..

Een stukje paradijs

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd.

Kunstzinnig kamperen op Urban Campsite

Slapen, we doen het allemaal. Maar wat als je in een bijzonder object de mooiste dromen kan beleven?