Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Skinny dippen in openluchtzwembad

Over het hek klimmen

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.

“Een skinnydip is echt superromantisch omdat het spannend is. Want je bent naakt en je wilt niet dat iemand je zo ziet, dus het is ook een beetje stiekem. Je doet iets stouts met zijn tweeën, en dat schept band, alsof je samen een geheimpje deelt.”

Openluchtzwembad
“De beste locatie is een openluchtzwembad, en dan 's avonds na sluitingstijd over het hek klimmen... Na het zwemmen krijg ik altijd berehonger, dus gewoon hop in de auto springen, waar de - niet vergeten - handdoekjes klaarliggen om je af te drogen en op naar de McDrive!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De romantiek van een sok

Als je denkt aan een romantisch cadeau, denk je misschien niet automatisch aan een paar sokken. En terecht, want van een stapel witte sportsokken wordt niemand blij.

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Slapen in een iglo

Je moet er even voor reizen, maar een iglo vind je nou eenmaal niet op het Friese platteland.

Vakantietips van Marlous

We vroegen Marlous wat haar favoriete vakantieplekjes zijn. En wat blijkt: ze houdt er erg van om buiten zijn en te genieten van de natuur! Het strand of de jungle… het maakt allemaal niet uit.