Was het altijd maar Urlaub

Illustratief winkeltje

Creatieve broedplaats

Urlaub is een plek waar alles kan en mag”, staat op hun website. Sorry hoor, maar als je dat zegt is de Leukedingendoen-redactie meteen overtuigd.

Bij Urlaub in Utrecht vind je alleen maar dingen die te maken hebben met grafisch ontwerp. Dat betekent: kekke kaartjes, mokken met gave prints, gezeefdrukt textiel en ander mooi spul. Maar Urlaub is niet alleen een winkel. Er huisvesten ook tien illustratoren en ontwerpers die je live aan het werk kunt zien. Een op en top illustratieve ervaring, dus.

Je kunt ook zelf aan het werk bij Urlaub tijdens een van de vele workshops. Leer bijvoorbeeld textiel bedrukken, zeefdrukken, stempelen of illustreren. Schuilt er een creatief ondernemer in jou? Ga dan naar het bootcamp creatief ondernemen. Kijk zelf maar bij het workshopoverzicht of er iets voor je tussen zit. En groetjes aan Günther!

Waar?
Urlaub
Briljantlaan 5B
3523 CD Utrecht 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Halt, politie!

Op zaterdag 6 september 2014 wordt rondom de populaire televisieserie Flikken Maastricht voor de vierde keer Flikkendag Maastricht georganiseerd.

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.

Fit het festival door

Kijk, vrólijk word je wel van festivals. Maar voor je lijf is zo'n festivalfeest weer niet zo lief. Volop genieten van alle festiviteiten en toch niet terug naar huis als een brak puddinkje? Volg dan onze fit-het-festival-door-tips!

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt?