Berlijn in het Klein

Supertoll!

Utrecht auf Deutsch

Leukedingendoen is fan van Berlijn. Om de kunstenaarsvibe, lekker Spazieren door de stad, nippen aan je Fritz kola, tanzen op fijne dj’s en Duits bier. Gelukkig vind je dit alles auch in Klein Berlijn en da’s toch net even een stukje minder weit.

Klein Berlijn ligt in Utrecht en laat zich ook wel omschrijven als een creatief en cultureel eetcafé met een heerlijk terras aan het water. De ambiance is lekker Berlijns, want het café ligt aan de rand van een oud industriegebied vlakbij Rotsoord. In de zomer kun je er prima buiten zitten, in de winter zit je aan de grote tafel aan de daghap of Suppi von Mutti.

Auf wiedersehen in Klein Berlijn!

Klein Berlijn
Briljantlaan 5 A
3552AG Utrecht

Klein Berlijn op internet
Klein Berlijn op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste carpaccio

We vroegen Wendy van EETdates wat zij het lekkerst vindt om te koken. Carpaccio it is! En alleen van het recept ga je al watertanden… 

Moeder in de Maasstad

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?

Festivalvoer

Het festival-eten zit de afgelopen jaren ontzettend in de lift: een dieet van bier en frieten hoeft al lang niet meer. Maar... een kleine duit muntjes kost het wel. Daarom heeft Sandra van Leuke Recepten speciaal voor Leukedingendoen een lekker en eenvoudig recept bedacht. Snel, lekker en zo klaar uit je koffer.

Top 4 avondje uit in Amsterdam

Zin een kwalitatief avondje uit in Amsterdam? DJ WANNABEASTAR tipt vier leuke plekken.