Berlijn in het Klein

Supertoll!

Utrecht auf Deutsch

Leukedingendoen is fan van Berlijn. Om de kunstenaarsvibe, lekker Spazieren door de stad, nippen aan je Fritz kola, tanzen op fijne dj’s en Duits bier. Gelukkig vind je dit alles auch in Klein Berlijn en da’s toch net even een stukje minder weit.

Klein Berlijn ligt in Utrecht en laat zich ook wel omschrijven als een creatief en cultureel eetcafé met een heerlijk terras aan het water. De ambiance is lekker Berlijns, want het café ligt aan de rand van een oud industriegebied vlakbij Rotsoord. In de zomer kun je er prima buiten zitten, in de winter zit je aan de grote tafel aan de daghap of Suppi von Mutti.

Auf wiedersehen in Klein Berlijn!

Klein Berlijn
Briljantlaan 5 A
3552AG Utrecht

Klein Berlijn op internet
Klein Berlijn op Facebook

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Smullen op z’n Frans

Je hebt lekker, lekker en très lekker! Die laatste is absoluut van toepassing op patisserie Petit Gâteau in Amsterdam.

Inspirerende plekken voor een schrijver

Wij vermoeden dat iemand die schrijft veel inspiratie nodig heeft. Waar stilt schrijver en cultureel multitalent Maurice zijn honger naar moois? Overal eigenlijk wel, zo laat hij weten. Voor Leukedingendoen noemt hij toch een paar speciale plekken.

De favoriete films en feestjes van Joep

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films.

Tips van een smartlapkenner

Onze muzikale Leuke Mensen zaten nét niet helemaal lekker in de smartlap. Da’s jammer, want we hadden graag van ze gehoord wat het levenslied voor ze betekent.