Make-up voor een romantische bui

Cateye eyeliner

Geen knallende lipstick

Bij het woord make-up denken wij van LDD altijd aan dat liedje van Kinderen voor Kinderen. Maar kinderen en romantiek, dat is geen goede combinatie. Juist. Eh, Serena, take it away!

“Als je zin hebt om te zoenen dan raad ik lipbalm aan met een lekker smaakje. Verder geen knallende lipstick zoals rood of fuchsia, want dan ziet je lover er na een zoensessie uit alsof hij per direct naar de eerstehulp gebracht moet worden.”

Veul mascara
“Breng ook iets meer blush aan dan gewoonlijk voor schattige blosjes. Kies voor een zwoele oogopslag een cateye eyeliner en veul mascara. In je haren kun je mooie romantische krullen maken en als je een roma-mood bent kies je bijvoorbeeld voor een echte roos in je haren als accessoire.”

Zin om je thuis helemaal mooi te maken?

De beste make-upjes vind je hier.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste cadeaus voor vrouwen

Cadeautjes kopen is soms erg lastig. Gelukkig hebben wij de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Brievenbusbloemen

Een bedankje voor je lieve (schoon-)mams? Een berichtje aan die vriendin die aan de andere kant van Nederland woont? Er is weinig zo leuk als iemand trakteren op een lief cadeautje, maar helaas vereist het ook nogal wat organisatietalent...

Shoppen met een singer-songwriter

Voordat het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van start ging kenden we Leuk Mens Maaike nog niet. Nu is dat wel anders! En als zangeres wil je natuurlijk wel een beetje mooi op het podium verschijnen.

De lekkerste luchtjes

Een lekker luchtje is een cadeautje voor jezelf, je (potentiele) vlam en alle andere mensen die bij je in de buurt komen op een dag. Anna Nikbakht Nooshin weet als hoofdredacteur van NSMBL precies waar je de smakelijkste exemplaren scoort..