Make-up voor een romantische bui

Cateye eyeliner

Geen knallende lipstick

Bij het woord make-up denken wij van LDD altijd aan dat liedje van Kinderen voor Kinderen. Maar kinderen en romantiek, dat is geen goede combinatie. Juist. Eh, Serena, take it away!

“Als je zin hebt om te zoenen dan raad ik lipbalm aan met een lekker smaakje. Verder geen knallende lipstick zoals rood of fuchsia, want dan ziet je lover er na een zoensessie uit alsof hij per direct naar de eerstehulp gebracht moet worden.”

Veul mascara
“Breng ook iets meer blush aan dan gewoonlijk voor schattige blosjes. Kies voor een zwoele oogopslag een cateye eyeliner en veul mascara. In je haren kun je mooie romantische krullen maken en als je een roma-mood bent kies je bijvoorbeeld voor een echte roos in je haren als accessoire.”

Zin om je thuis helemaal mooi te maken?

De beste make-upjes vind je hier.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Blogs voor het hele gezin

Als je behoefte aan inspiratie hebt, dan kun je natuurlijk terecht op het wereldwijde web. Maar waar moet je zijn? Welke blogs moet je hebben en welke borden moet je volgen op Pinterest?

Een interieur zonder regels

Even de weg kwijt in je interieur? Niet nodig. Want met deze tips van Julien heb je altijd een goed excuus. Een goed interieur begint namelijk gewoon bij jezelf.

Granny's Finest

Een paar Rotterdamse ondernemers ontdekten dat de skills van oma nu goed van pas komen. Want: breien is tegenwoordig weer helemaal oké

Kippig in Utrecht

Oké, op de menulijst van de snackbar staat ook weleens een verdwaalde halve kip. Maar of die kip nou écht een fijn leven heeft gehad?