Make-up voor een romantische bui

Cateye eyeliner

Geen knallende lipstick

Bij het woord make-up denken wij van LDD altijd aan dat liedje van Kinderen voor Kinderen. Maar kinderen en romantiek, dat is geen goede combinatie. Juist. Eh, Serena, take it away!

“Als je zin hebt om te zoenen dan raad ik lipbalm aan met een lekker smaakje. Verder geen knallende lipstick zoals rood of fuchsia, want dan ziet je lover er na een zoensessie uit alsof hij per direct naar de eerstehulp gebracht moet worden.”

Veul mascara
“Breng ook iets meer blush aan dan gewoonlijk voor schattige blosjes. Kies voor een zwoele oogopslag een cateye eyeliner en veul mascara. In je haren kun je mooie romantische krullen maken en als je een roma-mood bent kies je bijvoorbeeld voor een echte roos in je haren als accessoire.”

Zin om je thuis helemaal mooi te maken?

De beste make-upjes vind je hier.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak je eigen tijdscapsule

Leuk cadeau voor de liefste (aanstaande) moeder: een tijdcapsule.

Milledoni

Voer de gegevens in et voila: een lijst met cadeausuggesties rolt zo van je beeldscherm

Quality time

Fijne activiteiten die je het liefst met je familie doet. Je kan van alles doen, lekker op pad gaan of knus in je eigen huisje. Christel houdt er allebei van. Het is belangrijk dat je huisje helemaal eigen is, dan ben je er ook graag. 

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.