De favo spontane liefdesacties van Jaap

Zeg het met bloemen

of met een weekendje weg

Iets liefs doen voor Kim; Jaap draait zijn hand er niet voor om. Zolang het maar niet iets materieels is, tenminste.

“Een bloemetje, onverwacht reserveren in een leuk restaurant, ineens beslissen om naar Brugge te gaan. Dat soort dingen vind ik leuk. Ik kan wel een hele dure tas voor haar kopen maar daar wordt ze echt niet vrolijk van. Dat kan iedereen. Creatief en spontaan zijn vindt Kim heel leuk. Daarnaast zeg ik haar heel vaak dat ik heel gek op haar ben. Dat meen ik en vind ik dus ook fijn om elke dag te zeggen. Als ik romantisch voor haar kook is het wel vaak Italiaans. Truffelrisotto, verse aardbeien als toetje…”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

3 originele trouwlocaties

Inge helpt je met het kiezen van een trouwlocatie en tipt 3 bijzondere plekken.

Slapen in een boomhut

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig. 

Sterrenkijken op je rug

Sterrenkijken kan eigenlijk altijd: met helder weer in de tuin of op de camping en als je het echt goed aan wilt pakken ga je naar een sterrenwacht.

Het huisdier-huwelijk

Heeft je vis het aangelegd met de hond van de buren? Lonkt de parkiet naar de kat van de overkant? Organiseer dan eens een huisdier-huwelijk. De liefde moet immers gevierd hebben, en er kan nooit genoeg aanleiding zijn om een taart met glazuur te bakken.