De favo spontane liefdesacties van Jaap

Zeg het met bloemen

of met een weekendje weg

Iets liefs doen voor Kim; Jaap draait zijn hand er niet voor om. Zolang het maar niet iets materieels is, tenminste.

“Een bloemetje, onverwacht reserveren in een leuk restaurant, ineens beslissen om naar Brugge te gaan. Dat soort dingen vind ik leuk. Ik kan wel een hele dure tas voor haar kopen maar daar wordt ze echt niet vrolijk van. Dat kan iedereen. Creatief en spontaan zijn vindt Kim heel leuk. Daarnaast zeg ik haar heel vaak dat ik heel gek op haar ben. Dat meen ik en vind ik dus ook fijn om elke dag te zeggen. Als ik romantisch voor haar kook is het wel vaak Italiaans. Truffelrisotto, verse aardbeien als toetje…”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Flirten doe je zo

“Geloof je in liefde op het eerste gezicht of zal ik nog een keer langs lopen?” 

Ho! Stop! Niet doen hoor! Je weet zelf toch óók wel dat kleffe clichés niet werken? Wat wel? Wij van Leukedingendoen weten het natuurlijk ook niet helemaal zeker, maar we hebben een vermoeden dat de volgende tips op zijn minst handig kunnen zijn.

Pure romantiek volgens Kim

Het communicatiebureau van Leuk Mens Kim heet KISS. Dan moet je haast wel romantisch aangelegd zijn, toch?

De allerliefste films ter wereld

Op 14 februari komen er een hoop romantische, zwijmelfilms op televisie. Je kunt natuurlijk lui die tv-knop aanzetten, de afstandsbediening erbij pakken en zappen. Maar het is natuurlijk wel Valentijnsdag, dus kijk jij alleen de allerliefste en allerbeste films ter wereld. Zonder anti-romantische reclames natuurlijk. Met de volgende vijf zit jij wel goed:

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit?