De favo spontane liefdesacties van Jaap

Zeg het met bloemen

of met een weekendje weg

Iets liefs doen voor Kim; Jaap draait zijn hand er niet voor om. Zolang het maar niet iets materieels is, tenminste.

“Een bloemetje, onverwacht reserveren in een leuk restaurant, ineens beslissen om naar Brugge te gaan. Dat soort dingen vind ik leuk. Ik kan wel een hele dure tas voor haar kopen maar daar wordt ze echt niet vrolijk van. Dat kan iedereen. Creatief en spontaan zijn vindt Kim heel leuk. Daarnaast zeg ik haar heel vaak dat ik heel gek op haar ben. Dat meen ik en vind ik dus ook fijn om elke dag te zeggen. Als ik romantisch voor haar kook is het wel vaak Italiaans. Truffelrisotto, verse aardbeien als toetje…”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een boomhut

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig. 

Villa Augustus

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik.

Eten in een voormalig badhuis

Bij Badhu, een voormalig badhuis, geniet je van Wereldse gerechtjes in een interieur vol industriële, Oosterse en vintage items.

Andere Tijden in Orvelte

Vind je het moderne leven te druk, te veel, te hard en te snel? Ga dan als de wiedeweerga naar Orvelte. En wandel tussen rietgedekte Saksische boerderijen zomaar meer dan honderd jaar terug in de tijd.