Pas op voor je glazuur

De allerzoetste romantische herinnering van Jaap

Het lijkt wel een film

Wij hebben hier verder niets aan toe te voegen.

“De beste herinnering heb ik aan de eerste vakantie die ik met Kim heb gehad. We zaten in een supermooi chalet samen in Oostenrijk. Het sneeuwde buiten, de haard was aan en we lagen op een zacht rendiervacht en nipten aan ons glas champagne. Wat klinkt dit erg. Maar het was wel echt heel romantisch…”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.

De Leukste dag van Christel

Iedereen heeft een ‘Leukste Dag’. Christel weet precies hoe ze haar dag zou invullen als ze al het geld en alle tijd van de wereld zou hebben. Lekker wakker worden van natuurgeluiden en genieten van kaas met een heerlijk glas wijn. 

Het land van de kangoeroes

Wat je vast niet weet, is dat Maaike Ouboter een tijdje in Australië heeft gewoond! Het kan dan wel een tikkie ver weg zijn, zo helemaal aan de andere kant van de wereld, maar toch zijn wij wel benieuwd naar de Leukste plekken van Australië.