5 dingen voor een romantische date

Wees galant

Altijd schattig als hij voor je kookt

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

“Het zijn de kleine dingen die het doen. Handje vasthouden is 1. Hoort er gewoon bij. Klaar. Met voetje vrijen moet je bij mij niet aankomen, ik heb er geen zin in dat hij zijn lompe moddersneakers liefkozend tegen mijn mooie pumps aanschurkt. Verder vind ik het altijd wel romantisch als een jongen zo'n honderd jaar terug gaat in de tijd, toen mannen nog mannen waren en vrouwen nog hulpeloze wezentjes. Dus 2. deuren openhouden, jas aannemen en stoel aanschuiven. 

Zelf koken
3. Kaarslicht! Niets romantischer dan elkaar boven een flakkerende vlam aanstaren. Gaan we door naar nummer 4: muziek! Zodat je over zoveel jaar kunt zeggen, "weet je nog, onze eerste date? Toen 'Call me maybe' opstond keek ik in je ogen en wist ik dat ik verliefd op je was." En 5: een zelfgemaakte maaltijd. Of hij er nu wel of niets van bakt, het is altijd schattig als een jongen voor je kookt. +3 voor de moeite, sowieso. Ik zit echt vol clichés, haha.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

(H)eerlijk brood

Leuk Mens Kris ging als aanstaande moeder anders tegen brood aankijken.

Om heel blij van te worden

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool 

Nu even niet!

Dus… wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Er is altijd iemand die het niet kan laten om het je te vragen. Het liefst zak je natuurlijk ter plekke door de grond, maar toch stamel je voorzichtig: ‘Eh minder snoepen, meer sporten en meer leuke dingen doen.’

Fatbike Experience

Zondagochtend in je bed blijven liggen klinkt enorm verleidelijk, maar geloof ons als we zeggen dat je je na een actieve ochtend een stuk beter voelt.