5 dingen voor een romantische date

Wees galant

Altijd schattig als hij voor je kookt

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

“Het zijn de kleine dingen die het doen. Handje vasthouden is 1. Hoort er gewoon bij. Klaar. Met voetje vrijen moet je bij mij niet aankomen, ik heb er geen zin in dat hij zijn lompe moddersneakers liefkozend tegen mijn mooie pumps aanschurkt. Verder vind ik het altijd wel romantisch als een jongen zo'n honderd jaar terug gaat in de tijd, toen mannen nog mannen waren en vrouwen nog hulpeloze wezentjes. Dus 2. deuren openhouden, jas aannemen en stoel aanschuiven. 

Zelf koken
3. Kaarslicht! Niets romantischer dan elkaar boven een flakkerende vlam aanstaren. Gaan we door naar nummer 4: muziek! Zodat je over zoveel jaar kunt zeggen, "weet je nog, onze eerste date? Toen 'Call me maybe' opstond keek ik in je ogen en wist ik dat ik verliefd op je was." En 5: een zelfgemaakte maaltijd. Of hij er nu wel of niets van bakt, het is altijd schattig als een jongen voor je kookt. +3 voor de moeite, sowieso. Ik zit echt vol clichés, haha.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lenen van de buren

Stel: je woont op drie hoog en je kunt al een paar maanden niet meer door de ramen kijken omdat ze zo vies zijn. Maarja, je hebt geen ladder en acrobatische taferelen zijn ook weer zo wat. Leen gewoon ’n lange ladder van de buurman via Peerby! Handig.

Transformeer je dipdag in verwendag

Van wie kun je nu beter tips krijgen om uit je dip te komen dan van de Leukste én gelukkig(st)e Ondernemer van Brabant? Alexandra hoe je van een *piep* dag een *jippie* dag kunt maken. En óf we daar blij van worden.

De winkel van de Pepernotenfabriek

Van Delft heeft de eerste echte pepernotenwinkel van het land geopend in Amsterdam.

Meer vleugjes romantiek

Met de liefde van je leven aan je zij is natuurlijk alles altijd heel romantisch. Maar om nu elke dag uit te pakken met een enorme date, rozenblaadjes, dineren bij kaarslicht? Dat gaat ook je lege portemonnee te ver. Met deze kleine dingen voeg je zonder moeite een scheutje romantiek toe aan je dag.