Met gevaar voor eigen make-up

Daten in/op/met het water

Waterzooi

Als je het water op gaat, vraag je natuurlijk om uitgelopen mascara. Maar voor een stukje romantiek moet je soms wat over hebben. Dit zijn leuke wateractiviteiten!

Wat doet beautyblogger Aranka als ze wat romantisch wil doen en het haar niets, maar dan ook niets, kan schelen of haar make-up uitloopt of niet? Juustem! Iets met water.

“Een romantisch uitje waar je make-up wél van uitloopt? Waterfietsen! Of barbecueën op een barbecuedonut op het water in de Zwolse grachten. Lekker met z’n tweeën op het water en genieten van de oude grachten en panden. Of met meerdere vrienden, natuurlijk. En ondertussen van het eten genieten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

Slapen op een onbewoond eiland

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland! 

DIY boeket

Pluk de dag, pluk een bloem! Dat is het credo van de zomerbloemenpluktuin in Nes aan de Amstel. Bloemen om je heen zover je kunt kijken, plukken zoveel je wilt en zelf het mooiste boeket maken.

Stijlvolle sportkleding

Stijlvolle sportkleding vinden is bepaald geen sinecure. Omdat Sylvia Kirschenmann zich al vier keer charmant door het Nederlands kamioenschap snowboarden gesjeesd heeft vragen we haar om advies: