Met gevaar voor eigen make-up

Daten in/op/met het water

Waterzooi

Als je het water op gaat, vraag je natuurlijk om uitgelopen mascara. Maar voor een stukje romantiek moet je soms wat over hebben. Dit zijn leuke wateractiviteiten!

Wat doet beautyblogger Aranka als ze wat romantisch wil doen en het haar niets, maar dan ook niets, kan schelen of haar make-up uitloopt of niet? Juustem! Iets met water.

“Een romantisch uitje waar je make-up wél van uitloopt? Waterfietsen! Of barbecueën op een barbecuedonut op het water in de Zwolse grachten. Lekker met z’n tweeën op het water en genieten van de oude grachten en panden. Of met meerdere vrienden, natuurlijk. En ondertussen van het eten genieten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuk doen

Wij verklappen je de vier top-tips om te doen in Rotterdam.

Slapen In het Wijland

Een caravan of camper ís natuurlijk al een mobiele slaapplek. Maar het kan nog mobieler! Hoe? Door de camping zelf te verhuizen.

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."

Hoe overleef je de winter?

Sneeuw, regen, hagel en wind. Het is zover, de winter is daar. We geven toe, als het aan ons gelegen had dan sloegen we hem dit jaar gewoon over. Maar helaas, de tijd is daar en dus wordt het bikkelen om de kou te trotseren. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk de leukste wintersurvival tips op een rijtje gezet.