Met gevaar voor eigen make-up

Daten in/op/met het water

Waterzooi

Als je het water op gaat, vraag je natuurlijk om uitgelopen mascara. Maar voor een stukje romantiek moet je soms wat over hebben. Dit zijn leuke wateractiviteiten!

Wat doet beautyblogger Aranka als ze wat romantisch wil doen en het haar niets, maar dan ook niets, kan schelen of haar make-up uitloopt of niet? Juustem! Iets met water.

“Een romantisch uitje waar je make-up wél van uitloopt? Waterfietsen! Of barbecueën op een barbecuedonut op het water in de Zwolse grachten. Lekker met z’n tweeën op het water en genieten van de oude grachten en panden. Of met meerdere vrienden, natuurlijk. En ondertussen van het eten genieten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes. 

Vrijdag de 13e

Oh oh vrijdag de 13e. Dat is vragen om ongeluk. Wij vroegen onze redactie en Leuke Mensen wat hun ultieme vrijdag de 13e moment is. 

Op Volle Touren festival

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.