Zwijmelbioscoop

Cinelounge in Houten

Lekker tegen elkaar aan

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.

“In Houten heb je Cinelounge. Koop je tickets voor het balkon, dan kun je in een loveseat kruipen, gezellig tegen elkaar aan. Het is een servicebioscoop dus druk vooral op het knopje om iets te bestellen. Zo’n balkonkaartje is een soort VIP-ticket, dus je krijgt sowieso een glas champie en wat borrelnootjes. Er is verder keuze uit cocktails, hartige en zoete snacks en sinds kort hebben ze ook hele luxe hapjes. Lekker eten en een film kijken alsof je thuis op de bank zit. Superromantisch, toch?”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eco-hotel Areias do Seixo

Een ecologische en duurzame vakantie in romantisch Portugal

Modern Comtemporary Museum

Het MOCO museum opende in april 2016 zijn deuren voor het publiek. MOCO zorgt ervoor dat moderne en eigentijdse kunst nu door iedereen gezien kan worden. Zo vind je er bijvoorbeeld ook street art. 

Inspiratie van een muzikaal talent

De beste plekken voor inspiratie. Daar weet Leuk Mens Maaike wel iets over te vertellen. Bovendien heeft Maaike vast een boel inspiratiebronnen..

Cultuurspotten voor beginners

Blijf jij graag op de hoogte van de tofste nieuwe bands, de mooiste nieuwe websites, de leukste filmpjes en de laatste modetrends? Dan laat Maurice je hierbij even weten waar je je dagelijkse dosis vitaminen moet halen.