Zwijmelbioscoop

Cinelounge in Houten

Lekker tegen elkaar aan

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.

“In Houten heb je Cinelounge. Koop je tickets voor het balkon, dan kun je in een loveseat kruipen, gezellig tegen elkaar aan. Het is een servicebioscoop dus druk vooral op het knopje om iets te bestellen. Zo’n balkonkaartje is een soort VIP-ticket, dus je krijgt sowieso een glas champie en wat borrelnootjes. Er is verder keuze uit cocktails, hartige en zoete snacks en sinds kort hebben ze ook hele luxe hapjes. Lekker eten en een film kijken alsof je thuis op de bank zit. Superromantisch, toch?”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

4 festivals voor als je niet stil kunt zitten

Zin in een bijzonder festival? Dit zijn vier evenementen voor mensen met een actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl.

Interviewen doe je zo

Een blog vol met interviews vraagt om wat voorbereiding. Een leuk persoon met een leuke baan, maar waar vind je al die mensen eigenlijk? Dit zijn de geheimen van Leuk Mens Linda:

Lekker leuk trakteren

Hiep hiep hoera, jarig! Dat betekent trakteren op school. En grijpen naar saaie zakjes chips, dat doen we dus niet bij Leukedingendoen. Hier zijn we namelijk vooral fan van leuke, verrassende trakties. Dus pak het eens anders aan en trakteer bijvoorbeeld op gemummificeerde worstjes!

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.