Zwijmelbioscoop

Cinelounge in Houten

Lekker tegen elkaar aan

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.

“In Houten heb je Cinelounge. Koop je tickets voor het balkon, dan kun je in een loveseat kruipen, gezellig tegen elkaar aan. Het is een servicebioscoop dus druk vooral op het knopje om iets te bestellen. Zo’n balkonkaartje is een soort VIP-ticket, dus je krijgt sowieso een glas champie en wat borrelnootjes. Er is verder keuze uit cocktails, hartige en zoete snacks en sinds kort hebben ze ook hele luxe hapjes. Lekker eten en een film kijken alsof je thuis op de bank zit. Superromantisch, toch?”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eten bij Kantien

Er staat weer een nieuw fijn restaurant op de Utrechtse menukaart: Kantien. Kantien is gevestigd in de kantine van een voormalig gemeentekantoor aan de Ravellaan. 

Eten van een lekkere tafel

Voor koffie of thee met iets heel erg lekkers erbij, moet je bij het Koffie- en Theecafe in Kasteel Maurick in Vught zijn

Eet eens een échte winegum

VINOOS by AMS heeft een echte winegum gecreëerd die smaakt naar wijn maar geen alcohol bevat. 

Koffie kan niet zonder koekje

Een bakkie troost zonder versnapering troost natuurlijk voor geen meter. Wat is volgens de heren van Koffiestation nou de ultieme zoete side dish bij een kop koffie?