Zwijmelbioscoop

Cinelounge in Houten

Lekker tegen elkaar aan

Op papier is een bioscoop een geweldige plek voor een knusse ervaring met je geliefde. Als je de telefoongesprekken, het popcorngeknabbel en gepraat van andere bezoekers kunt negeren. Serena kent een bios waar het gegarandeerd romantisch is.

“In Houten heb je Cinelounge. Koop je tickets voor het balkon, dan kun je in een loveseat kruipen, gezellig tegen elkaar aan. Het is een servicebioscoop dus druk vooral op het knopje om iets te bestellen. Zo’n balkonkaartje is een soort VIP-ticket, dus je krijgt sowieso een glas champie en wat borrelnootjes. Er is verder keuze uit cocktails, hartige en zoete snacks en sinds kort hebben ze ook hele luxe hapjes. Lekker eten en een film kijken alsof je thuis op de bank zit. Superromantisch, toch?”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop servies herkennen

Na het volgen van de ‘workshop servies herkennen’ herken je het meest waardevol servies op elke rommelmarkt.

Jouw Wereld, Mijn Wereld in Museon

Niet alle musea zijn geschikt voor kinderen. In het Museon in Den Haag 

De leukste Instagram-accounts

Voor een saai moment, een stukje inspiratie of gewoon voor de lol is daar Instagram. Gelukkig zijn er Instagrammers die niet zomaar elk kopje koffie online knallen, maar foto’s maken met een gedachte.

Het lekkerste wijnrecept

Koken met wijn is fantastisch. En dan bedoelen we niet vissticks bakken met een glas vin du Migraine in je hand. Ook in de keuken kan goede wijn een belangrijke rol spelen. Hamersma bereidt graag de volgende klassieker...