Tina, a.k.a. Swissmiss

Voor je dagelijkse portie beste-van-het-web

Inspiratie is fijn!

Altijd leuk om te weten waar andere mensen hun inspiratie vandaan halen. Milan surft daarvoor naar de andere kant van de oceaan.

“Swissmiss is een grote inspiratiebron voor mij. Swissmiss – haar echte naam is Tina Roth Eisenberg – woont in New York City, maar origineel komt ze uit Zwitserland. Ze verzamelt het beste van het web op haar blog en houdt er nog een paar leuke projectjes op na zoals de shop voor tijdelijke tattoos, Tattly en het handige to do-appje TeuxDeux.”

Blog van Swissmiss bekijken? www.swiss-miss.com

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo word je (g)een succesvol schrijver

Denk je nu onderhand wel bekend te zijn met tips over het schrijverschap? Dan heb je deze tip van Oscar nog niet gelezen: hij hanteert een wel heel bijzonder, enigszins zweverig motto waarmee het schrijven haast niet kan mislukken.

Frutselen en knutselen

Het regent en je zit verlegen om een originele knutseltip. Zoek niet langer, want Maud heeft een paar leuke in de aanbieding!

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

Het droomhuis van Nathalie

Iedereen heeft wel een droomhuis in gedachten. Nathalie dus ook. Hoe haar droomhuis eruit ziet? Een beetje van haarzelf en een beetje van het Hidden Hotel in Parijs. Laat je inspireren door de leuke tips van Nathalie!