Samen naar de sauna

Buiten is het koud

Binnen wordt het steeds warmer

Hoi herfst! Gezellig dat je er bent hoor. Nu kunnen we namelijk weer leuke dingen gaan doen waar we het vooral heel warm van krijgen. Zoals stomen in de sauna. Dit zijn onze favorieten:

Bij sauna Drome in Putten is er een speciale varende sauna voor de liefhebbers! Lekker met je liefje in de sauna en ondertussen genieten van het uitzicht op het water.

Gek op alles wat met boeren te maken heeft? Bij de Boerderijspa kun je kiezen voor een stoombehandeling in hooi, een modder of aarde behandeling, kleioven behandeling tussen de dennentaken, lekker dompelen in de wei en in een wieg slapen.

Sauna Deco is lekker retro chique en ingericht in de stijl van Art Deco. Niet alleen kijk je je ogen uit, je ontspant je ook een ongeluk.

Op de Veluwe zijn vele manieren te bedenken om te ontspannen, maar bij de Veluwse Bron kun je genieten van de warmte van de sauna en ondertussen uitkijken op de Veluwse bron waar wilde dieren rondlopen.

In een van de forten van de historische Stelling van Amsterdam, die onze hoofdstad jaren geleden nog beschermde, is nu een resort gevestigd. Het luxe Fort Resort Beemster is een bezoekje waard voor wie een professioneel potje wil zweten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verleid door de muziek

Stiekem is Leuk mens Kim toch best wel romantisch in hart, nieren, en… hoe zit het met de oren dan? Want wat maakt jou nou echt tot over je oren aan het zwijmelen, Kim?

In vijf stappen vrolijk

Wij laten ons vandaag niet kisten! Volg deze vijf stappen en je bent in no time weer happy. 

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat!