Samen naar de sauna

Buiten is het koud

Binnen wordt het steeds warmer

Hoi herfst! Gezellig dat je er bent hoor. Nu kunnen we namelijk weer leuke dingen gaan doen waar we het vooral heel warm van krijgen. Zoals stomen in de sauna. Dit zijn onze favorieten:

Bij sauna Drome in Putten is er een speciale varende sauna voor de liefhebbers! Lekker met je liefje in de sauna en ondertussen genieten van het uitzicht op het water.

Gek op alles wat met boeren te maken heeft? Bij de Boerderijspa kun je kiezen voor een stoombehandeling in hooi, een modder of aarde behandeling, kleioven behandeling tussen de dennentaken, lekker dompelen in de wei en in een wieg slapen.

Sauna Deco is lekker retro chique en ingericht in de stijl van Art Deco. Niet alleen kijk je je ogen uit, je ontspant je ook een ongeluk.

Op de Veluwe zijn vele manieren te bedenken om te ontspannen, maar bij de Veluwse Bron kun je genieten van de warmte van de sauna en ondertussen uitkijken op de Veluwse bron waar wilde dieren rondlopen.

In een van de forten van de historische Stelling van Amsterdam, die onze hoofdstad jaren geleden nog beschermde, is nu een resort gevestigd. Het luxe Fort Resort Beemster is een bezoekje waard voor wie een professioneel potje wil zweten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Schatkamer Amsterdam

In de oude goudkluis van Amsterdam ligt 35 kilometer aan geluids-, film- en fotoarchieven, miljoenen kaarten, tekeningen en prenten. Een mooi kijkje in de historie van onze hoofdstad.

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.

Belle zkt beest

Vergeet Tinder. Op MouseMingle zoek je aan de hand van je favoriete Disneyliedjes en –figuren jouw Beest met het glazen muiltje op een vliegend tapijt die je wakker komt kussen waarna je samen romantisch spaghetti gaat slurpen en zeven dwergen kunt gaan maken.  

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.