Slapen in een vogelhuis

Voor echte tortelduiven

Kuikens ook welkom

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.

Geen zorgen, je hoeft niet door een rond gat te klimmen om binnen te komen. Dit vogelhuisje heeft gewoon een deur. Een badkamer met douche is er ook en de omgeving is geweldig groen en buitengewoon romantisch. Kuikens zijn ook welkom.

Zin in een nachtje met het hoofd in de wolken? Boek dan vliegensvlug een nachtje bij De Vreemde Vogel.

Waar?
De Vreemde Vogel
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen

De Vreemde Vogel op Facebook
Kijk voor meer bijzondere overnachtingen hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Strandtent Timboektoe

Timboektoe is een strandtent zoals ‘em wenst; met (deze zomer veel) zon, zand, surfplanken, rieten dakjes en een vleugje hippie.

Virtuele scharrel

Ben je single en word je een beetje moe van die meewarige blikken als mensen je – het liefst op een feestje – vragen naar je liefdesleven? 

Yogavakantie

Op vakantie doe je even helemaal niets behalve lekker uitrusten en opladen. En als je vakantie nou combineert met yoga, heb je een gouden duo te pakken.

Je nieuwe Lievelingscamping

Een camping als de Lievelinge in Vuren vind je nergens anders in Nederland.