Slapen in een vogelhuis

Voor echte tortelduiven

Kuikens ook welkom

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.

Geen zorgen, je hoeft niet door een rond gat te klimmen om binnen te komen. Dit vogelhuisje heeft gewoon een deur. Een badkamer met douche is er ook en de omgeving is geweldig groen en buitengewoon romantisch. Kuikens zijn ook welkom.

Zin in een nachtje met het hoofd in de wolken? Boek dan vliegensvlug een nachtje bij De Vreemde Vogel.

Waar?
De Vreemde Vogel
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen

De Vreemde Vogel op Facebook
Kijk voor meer bijzondere overnachtingen hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker Portugees in Rotterdam

Vandaag is rood, de kleur van…Tinto! Tinto is een restaurant, gevestigd in het vuurrode lichtschip in het centrum van Rotterdam. Niet te missen!

Budget buiten de deur eten

Picknicken klínkt dan misschien een beetje oudbollig, dat is het al lang niet meer. Zeker bij lekker weer is de picknick het ultieme antwoord wanneer je wél lekker buiten de deur wil eten, maar daar niet te veel geld aan wil uitgeven.

De haven van de toekomst

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. En op een paar havens na ook de grootste haven van de wereld!

De leukste dag van Thomas

Je hebt een dag lang alle tijd en geld van de wereld. Wat ga jij doen? We vroegen het Thomas. En hij weet er wel raad mee! “Wakkerworden in een hutje op palen in de Maldiven, rustig naar het terras lopen en de lichtblauwe zee induiken tussen de vissen. Dan op naar Londen voor een ontbijt met een klassieke Bloody Mary.