Slapen in een vogelhuis

Voor echte tortelduiven

Kuikens ook welkom

De romanticus is natuurlijk op zoek naar het ultieme liefdesnestje. Gelukkig kun je bij De Vreemde Vogel de nacht doorbrengen in een heus vogelhuis. Een slaaplocatie voor de ware tortelduif, noemen we dat.

Geen zorgen, je hoeft niet door een rond gat te klimmen om binnen te komen. Dit vogelhuisje heeft gewoon een deur. Een badkamer met douche is er ook en de omgeving is geweldig groen en buitengewoon romantisch. Kuikens zijn ook welkom.

Zin in een nachtje met het hoofd in de wolken? Boek dan vliegensvlug een nachtje bij De Vreemde Vogel.

Waar?
De Vreemde Vogel
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen

De Vreemde Vogel op Facebook
Kijk voor meer bijzondere overnachtingen hier

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Landgoed Twente Marathon

Zin om voor iets bijzonders te trainen? Loop de Landgoed Twente Marathon. Hier gaat het niet om het winnen, maar om de ervaring tussen start en finish... 

Niet zomaar een weekendje weg

Het leven is te kort om in een saai hotel langs de snelweg te overnachten. Gelukkig biedt Supertrips dé oplossing. Hier vind je namelijk alleen maar bijzonder romantische stulpjes om de nacht door te brengen.

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

Schuitje varen, theetje drinken

Dát is handig: eindelijk een goed adres om een bootje te huren in Amsterdam. De zespersoons-sloepjes zijn elektrisch dus nooit tanken, geen lawaaierige motor en geen uitlaatgassen.