De leukste plekjes van Twente

Romantisch op het platt’nland

Samen terug naar de natuur

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè.

“Het theehuisje in Vasse is toch wel een van onze favorieten. Het is heel mooi ingericht, je kunt er gezellig samen aan de high tea en het heeft eigenlijk ook wel wat kneuterigs. Alleen de route ernaartoe is al een feest. Heb je lekkere thee geproefd, dan kun je na afloop in het winkeltje thee kopen. 1001 nacht is een favoriet.”

Terras
“Het mooiste terras is zeker weten het terras van Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Daar heb ik altijd het gevoel dat ik op vakantie ben. De glooiing, de natuur, de bloemen, de koeien, alles…”

Mooiste stukje

“Het stukje grond bij mijn ouders achter de boerderij, tussen de bossen en richting de klootschietbaan is het mooiste stukje van Twente. Hoge heide, hoog gras, reeën en overal konijntjes! Als de zon schijnt gaan we daar vaak naartoe om samen te sporten. Of om lekker in de hei te liggen en gewoon te kijken naar al het moois.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Baas over eigen romantiek!

Vrouwen kunnen heus wel net zo romantisch zijn als mannen. Kim weet in elk geval wel hoe ze het speciaal maakt voor Jaap. 

Watersporten als een vis in het water

Lakeside Paradise klinkt als een locatie die je alleen met een geheime kaart van Leonardo Di Caprio en een hoop doorzettingsvermogen kunt bereiken. 

Tips voor de beginnende ondernemer

Thomas is founder en CEO van Poopycat. We vroegen hem of hij tips heeft voor beginnende ondernemers. En hoe het succes van zijn bedrijf Poopycat tot stand is gekomen.“Ondernemen is een kwestie van durven. Je hoeft niet de slimste of de beste te zijn, maar je moet het gewoon doen.

De lekkerste stamppot

Boris is DJ waardoor hij vaak lang onderweg is of lang aan het werk is. Door dit onregelmatige leven, vindt Boris het belangrijk om toch gezond te eten. Daarnaast is hij ook niet te genieten als hij niet eet. Het liefst eet hij iets wat niet te snel verteert, zo kan hij de avond door draaien.