De leukste plekjes van Twente

Romantisch op het platt’nland

Samen terug naar de natuur

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè.

“Het theehuisje in Vasse is toch wel een van onze favorieten. Het is heel mooi ingericht, je kunt er gezellig samen aan de high tea en het heeft eigenlijk ook wel wat kneuterigs. Alleen de route ernaartoe is al een feest. Heb je lekkere thee geproefd, dan kun je na afloop in het winkeltje thee kopen. 1001 nacht is een favoriet.”

Terras
“Het mooiste terras is zeker weten het terras van Landgoed De Wilmersberg in De Lutte. Daar heb ik altijd het gevoel dat ik op vakantie ben. De glooiing, de natuur, de bloemen, de koeien, alles…”

Mooiste stukje

“Het stukje grond bij mijn ouders achter de boerderij, tussen de bossen en richting de klootschietbaan is het mooiste stukje van Twente. Hoge heide, hoog gras, reeën en overal konijntjes! Als de zon schijnt gaan we daar vaak naartoe om samen te sporten. Of om lekker in de hei te liggen en gewoon te kijken naar al het moois.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Afkicken van werk

Nathalie is een béétje een workaholic. En gelukkig maar, anders was Map of Joy vast veel minder leuk. Ik kan me serieus niet herinneren hoe het is om een echt vrije dag te hebben. Wat ik ook doe, waar ik ook ben, wie ik ook spreek, ik ben altijd bezig met mijn werk. Of ik er iets mee kan voor mijn site. Gelukkig voelt het helemaal niet als werk en zou ik het niet anders willen.

Zeeuwse lekkernijen

Als je aan Zeeland denkt, denk je aan oesters en andere schelpdieren.

Het leven van Sunny

Waar haalt Sunny Bergman haar inspiratie vandaan en wat wil deze getalenteerde documentairemaakster en schrijfster bereiken? Daar hebben wij het antwoord op!

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.