Hoe voel je je vandaag?

Mr Mood houdt het voor je bij

Een emotionele app

Soms heb je van die dagen dat je fluitend over straat loopt en soms heb je van die dagen dat je grommend over straat loopt. Met de app Mr Mood kun je dagelijks aangeven hoe je je voelt.

Mr Mood is een leuke applicatie voor je iPhone waarmee je trends in je gemoedstoestand kunt meten. Hoe? Heel simpel: de app vraagt elke dag hoe je je voelt. Zo krijg je een mooi overzichtje van je emotionele toestand. Kan best confronterend zijn, want als je je te vaak ongelukkig voelt zie je dat dus ook. Dan is het dus tijd voor verandering, misschien in je werk of in je privéleven.”

Mr Mood kost € 0,89 cent in de Appstore.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Racefietsen op Marktplaats

Nynke schrijft veel over fietsen en ze heeft zelf ook nog eens een fietsclub. Oftewel: Nynke is gek op fietsen. Maar waar koop je een tweedehands racefiets en waar moet je nou echt goed op letten om geen miskoop in huis te halen?

Help! Ik zoek een baan

Solliciteren betekent schrijven, schrijven, schrijven. Jammer genoeg horen daar afwijzingen bij. Linda van Droombaan.net biedt het medicijn.

Mooiste plekken voor de fietsende amateurfotograaf

Dankzij Instagram maakt iedereen tegenwoordig museumwaardige foto's. Een fotogenieke omgeving maakt het wel extra makkelijk. Vincent tipt een aantal prachtige gebieden.

In 't Ongewisse

Je wilt iets leuks doen. Maar wát in vredesnaam? In ’t Ongewisse zoekt het graag voor je uit. Maar dan blijft het wel een verrassing tot op de dag zelf!