Word een beter mens met Lift.do

Een app vol positieve energie

Lifehacking wordt zo wel heel makkelijk

Moet je vandaag nog sporten, gezond eten, je ouders bellen en iets liefs kopen voor je verkering, maar ontbreekt het je aan motivatie? Dan is Lift.do iets voor jou. Er is een website én een app van. App-fanaat Milan van den Bovenkamp gebruikt de laatste.

“Ik vind het fantastisch als apps een positieve verandering kunnen brengen in mijn leven en in dat van anderen. Ik gebruik Lift om dagelijks positieve ‘habits’ te herinneren en te stimuleren. Er zit ook een grote community achter dit idee, die je ideeën geeft over hoe je je leven kunt versoepelen en verfijnen.”

Lift is gratis verkrijgbaar in de Appstore en via de website.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een kasteeltoren

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites.

Vlieg op!

De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen.

De rollatorloop

Routes die op rolletjes gaan. Voor mensen die in het bezit zijn van een rollator worden er wandelingen georganiseerd. Zo blijf je lekker in beweging.

Samen naar de sauna

Hoi herfst! Gezellig dat je er bent hoor. Nu kunnen we namelijk weer leuke dingen gaan doen waar we het vooral heel warm van krijgen. Zoals stomen in de sauna. Dit zijn onze favorieten: