De lekkerste burgers van Amsterdam

Bij burgermeester

Vers & fair

Burgermeester serveert volgens velen de lekkerste en meest sappige burgers van Amsterdam. En dat kan ook bijna niet anders. Het brood en de sauzen worden namelijk dagelijks vers en naar eigen recept gemaakt en ook het vlees is fair.

Deze eettent die van binnen aandoet als een Amerikaanse diner maakt burgers waar menig vleesliefhebber van gaat watertanden. Voor degenen die niet heel dol zijn op vlees, zijn er ook mini- en vegetarische burgers op het menu te vinden. In 2007 opende het eerste filiaal aan de Albert Cuypstraat, maar tegenwoordig is er ook een Burgermeester te vinden in de Jordaan. Lekker hoor!

Waar?

Burgermeester in de Pijp

Albert Cuypstraat 48
1072 CV Amsterdam


Burgermeester in de Jordaan

Elandsgracht 130
1016 VB Amsterdam


Burgermeester bij Artis

Plantage Kerklaan 37
1018 CV Amsterdam


Kun jij stiekem niet wachten met het uitzoeken van zo een meesterlijke burger kijk dan hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekkerste treinritje ooit

Buitensporig lekker eten doe je aan boord van het Panorama Rail Restaurant. Het is ook een beetje buitensporig duur (€125 tot €175 per persoon), maar hé: soms mag dat best een keer en wie weet win je binnenkort de loterij. 

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

Lekker hapje, die postbode

Ruim een eeuw deed het postkantoor aan de Hippolytusbuurt in Delft trouw dienst als plek waar je je postzegels en concertkaartjes kocht en pakketjes wegbracht. Nu koop je er bitterballen, bier en tosti’s

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.