Creatief met vilt

Workshop decoreren met vilt

Natuurlijk product

Vilt is weer terug van nauwelijks weggeweest. Tijd voor een opfriscursusje dus. Tijdens deze workshop mag je aan de slag met kant-en-klaar vilt in diverse kleuren en diktes. Je kiest zelf wat je maakt. Denk aan decoraties voor je jas, tas en muts, sleutelhangers, maar ook telefoonhouders en brillenkokers. Het werken met deze prachtige natuurlijke stoffen biedt een eindeloos scala aan creatieve uitvoeringen en decoratieve toepassingen en is voor alle deelnemers prima uitvoerbaar. Een kind kan de was doen!

Voor meer info over deze creatieve workshop klik dan hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bakkerijmuseum in Hattem

De geur van versgebakken brood is het meest verrukkelijke wat er is, vinden wij. Kun jij er ook geen genoeg van krijgen?

Modestad Amsterdam

Als echt modemeisje weet Anna als geen ander waar je wezen moet voor de fijnste pasvormen en laatste trends. Wat zijn volgens haar de ultieme modesteden, en waar kun je online het beste terecht met je honger naar nieuwe favorieten?

Een mango schoonmaken

Wil je weten hoe je in een paar seconden een mango schoonmaakt?

Organiseer je eigen pop-up restaurant

Een pop-up diner in de planning staan? Piet van BAKrestaurant geeft je tips.