Cinema Culinair

Meeproeven en proosten met filmsterren

good film, good food, great time

Er wordt in films vaak zo smakelijk gegeten en gretig gedronken dat je er honger van krijgt. Gelukkig is er nu Cinema Culinair en hoef je je tijdens smakelijke scènes niet langer te troosten met een bak chips en een fles cola.

Bij Cinema Culinair eeet je al het lekkers dat de acteurs op het doek óók voorgeschoteld krijgen. Op de seconde nauwkeurig. Proeft Meryl Streep in Julie & Julia van een tongfilet en boeuf bourguignonne? Nipt Bill Murray in Lost in Translation van zijn whiskey? Dan krijg jij dat als kijker ook voorgeschoteld. Film kijken was nog nooit zo intens én lekker.

Cinema Culinair organiseert zowel eet- als drinkfilmvertoningen op verschillende locaties in Rotterdam en Amsterdam. Wat je gaat eten? Tja, dat weet je alleen als je de film al gezien hebt...

Waar?
Amsterdam
Rotterdam

Overzicht van de Cinema Culinair vertoningen vind je hier.


Cinema Culinair op Facebook.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lekker doen met pompoen

Deze tip is voor iedereen die pompoenen vooral geschikt vindt als maagvulling.

De Groene Meisjes

Jamie en Merel zijn twee meisjes die geloven dat een groener leven een leuker leven is. En dus geven ze je op allerlei manieren inspiratie om eens even goed bewust te doen. Vinden wij een reuze plan!

Eet mee tegen voedselverspilling

Ruim een derde van ons eten gaat ergens in de keten verloren, terwijl het eigenlijk nog prima te eten is. Zonde natuurlijk, en daarom gaan Selma, Merel, Bart en Freke er iets aan doen met hun concept Instock.

Inspiratie voor de kookfanaat

Soms gebeurt het onvermijdelijke: een foodblogger die zelf ook even niet meer weet wat ze moet koken. Een lijstje met de favoriete inspiratiebronnen van Leonie!