Time for Me

En voor niemand anders

(Even niet storen)

“NU EVEN NIET! Kunnen jullie nu helemaal niets alleen?”

Tja, je kúnt natuurlijk een cup-a-soupje nemen als je even tijd voor jezelf nodig hebt. Maar er zijn ook smakelijkere opties.

Bij Time-For-Me kun je een break boeken, waarin je even helemaal tot jezelf kan komen. Onthaasten, ontspannen en rusten kun je er, en dat klinkt misschien zweverig maar het is reuze leuk. Want je mag een hoop, maar moet niets. Volg bijvoorbeeld een workshop stylen of onderga een schoonheidsbehandeling. Of wat dacht je van Tai Chi of een workshop Time Management? Alles om je even van het drukke leven te verlossen.

Heb jij tijd voor jezelf nodig? Plan dan hier een Time-for-me Break in.

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De kleine geluksmomentjes

Vrijetijdsmomentjes zijn belangrijk, voor ieder mens. Jeroen is een vroege vogel en heeft daardoor lange dagen. Hoe vult Jeroen zijn momentjes in en met wie? 

Ruil je huis

Op zoek naar een origineel vakantieverblijf? Of wil je een leuk adresje voor een weekendje weg? Ruil je huis en vindt iets leuks met deze site. 

Romkommaardoor!

Tromgeroffel… Wat zijn de drie beste romantische komedies ooit? Aranka pakt graag een doos tissues bij deze films.

Eten op het strand in Nederland

Gelukkig voor Willemijn heeft Nederland veel stranden, want dit Leuke Mens vertoeft het liefst aan zee.