Time for Me

En voor niemand anders

(Even niet storen)

“NU EVEN NIET! Kunnen jullie nu helemaal niets alleen?”

Tja, je kúnt natuurlijk een cup-a-soupje nemen als je even tijd voor jezelf nodig hebt. Maar er zijn ook smakelijkere opties.

Bij Time-For-Me kun je een break boeken, waarin je even helemaal tot jezelf kan komen. Onthaasten, ontspannen en rusten kun je er, en dat klinkt misschien zweverig maar het is reuze leuk. Want je mag een hoop, maar moet niets. Volg bijvoorbeeld een workshop stylen of onderga een schoonheidsbehandeling. Of wat dacht je van Tai Chi of een workshop Time Management? Alles om je even van het drukke leven te verlossen.

Heb jij tijd voor jezelf nodig? Plan dan hier een Time-for-me Break in.

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.

De droom van Remy

Creatieve Remy haalt zijn energie uit zijn bedrijf Festina Lente Collective. Hij is heel blij dat hem dat zoveel energie geeft, het is zelfs een droom die uitkomt. Maar tóch is er nog een extra droom… 

Bloeien en groeien in de hortus botanicus

De grootsheid van de natuur in het klein: dat ontdek je in de Hortus Botanicus in Amsterdam.

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.