Townhouse Designhotel Maastricht

Over schoonheidsslaapjes gesproken

zelfs het eten is mooi ontworpen!

Je kan natuurlijk met een slaapzak onder een brug overnachten, maar een leuk hotel uitzoeken is een stuk romantischer. Zeker als je een kamer in het Townhouse Hotel in Maastricht boekt. Hier is namelijk over álles nagedacht. De hotelkamers zijn dus niet alleen comfortabel, maar ook een lust voor het oog.

Het eten niet vergeten

Zelfs ontbijten, lunchen en dineren doe je in stijl. Verwacht geen gewoon kommetje soep, maar een mooi vormgegeven bakje, gevuld met een net zo mooi gekleurde soep. Of wat dacht je van een ontbijt met bubbels, een high tea of een high wine? En alsof dat nog niet genoeg is, ligt het Townhouse Hotel ook nog eens in hartje Maastricht. Waar wacht je nog op? Boeken maarrrr!

Waar?
Townhouse Hotel Maastricht
St. Maartenslaan 5
6221 AV Maastricht

Townhouse Hotel op Facebook
Townhouse Hotel op Twitter

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Happen naar haring

Happen naar Hollandse Nieuwe. Maar niet voordat je leert hoe je de haring zelf kunt fileren en beoordelen.  

Tram Inn

Samen slapen in een tram die is omgebouwd tot bed and breakfast. Bestemming: Hoogwoud.

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!

Romantisch hotel in Sardinië

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.