Ultieme liedjes voor een serenade

Jaap de romanticus

Dit vindt hij het meest sexy nummer ooit

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?

“Vooral de liedjes uit de Motown-periode. Liedjes als Ain’t no Sunshine van Bill Withers en eigenlijk alles van mijn opperheld Marvin Gaye. Ik zou graag Wonderful Tonight van Eric Clapton geschreven hebben of Try a Little Tenderness van Otis Redding. Zo puur, zo mooi! De meeste romantische herinnering heb ik aan Let’s Get it On van Marvin Gaye. Moet ik er wel eerlijk bijzeggen dat dit nummer romantisch én sexy is, want zeg nou zelf: dit is toch wel het meest sexy nummer ooit!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Varen in een mobiel bad

De HotTug is een van de betere uitvindingen van de laatste tijd, zo vinden wij. Wil je graag een stukje varen, maar niet klappertandend op de boot zitten?

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

Met een vintage VW bus op pad

Hóe knus is dat: samen er tussenuit in een oud Volkswagenbusje.

De Leukste dates

Vandaag is roze, de kleur van de liefde. Heel het land (wat zeggen we, heel de wereld) viert vandaag weer Valentijnsdag. Je ontkomt er niet aan, of je het nou wil of niet.