Ultieme liedjes voor een serenade

Jaap de romanticus

Dit vindt hij het meest sexy nummer ooit

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?

“Vooral de liedjes uit de Motown-periode. Liedjes als Ain’t no Sunshine van Bill Withers en eigenlijk alles van mijn opperheld Marvin Gaye. Ik zou graag Wonderful Tonight van Eric Clapton geschreven hebben of Try a Little Tenderness van Otis Redding. Zo puur, zo mooi! De meeste romantische herinnering heb ik aan Let’s Get it On van Marvin Gaye. Moet ik er wel eerlijk bijzeggen dat dit nummer romantisch én sexy is, want zeg nou zelf: dit is toch wel het meest sexy nummer ooit!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Feit of fictie: 2 boeken over games

De videogame-industrie kan zich meten met de filmbusiness van Hollywood. Benieuwd hoe het er in spelletjesmakersland echt aan toe gaat? Of wil je juist een roman lezen waarin games een rol spelen? Jan weet wat je moet hebben.

Verplichte muziekliteratuur

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

De beste zwijmeltips

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig?