Knutseltips voor kleintjes

Vi va verven

Met je vingers

We weten niet of Van Gogh vroeger ook al gestimuleerd werd om veel te tekenen, maar we weten wél dat kindertekeningen gewoon de allerbeste kunst voor aan de muur vormen. Hoe je die kunstzinnigheid aanwakkert?

“Mijn kleine meid is pas tweeënhalf jaar oud, dus echt knutselen zit er nog niet in. Wel vindt ze het reuze interessant om mij bezig te zien achter de naaimachine en heeft ze een prima neus voor leuke prints en mooie stoffen! Ik laat haar vaak alles voelen, zodat ze zich een voorstelling kan maken.”

Eigen stijl

“Feline is dol op tekenen en verven. In huis hangen dan ook verschillende waterverf/potlood creaties van haar. Ik hoop dat ze ook op latere leeftijd nog enthousiast is om zelf dingen te maken. Dat ze haar eigen stijl kan creeeren en maken omdat ze overweg kan met de naaimachine. Mocht ze dat ontwikkelen, dan heeft ze het in ieder geval van niemand vreemd!”

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum

Het oude Ambachten en Speelgoed Museum laat je teruggaan naar een tijd zonder smartphone en leidt je rond langs 160 ambachten, winkeltjes van vroeger, compleet ingerichte werkplaatsen en schoolklasjes.

Vreselijk lekker veganistisch

Veganistisch voer is niet alleen goed voor de wereld maar ook lief voor je smaakpapillen. Vreselijk lekker veganistisch: Laura legt eens even uit hoe dan.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.