Crea Bea cursussen

De mooiste dingen

Zelf leren maken

Mooie dingen maken is mooi, maar soms is het handig om een eerste opstapje te krijgen in de vorm van een cursus. Henriette Klein van Metdehand legt uit.

“De aankleding van de verjaardag van mijn dochter maak ik altijd zelf, zodat haar feestje in de sfeer wordt gegeven waar zij op dat moment heel enthousiast van wordt. Verder kan ik redelijk overweg met mijn naaimachine. Maar ook een boor en schuurmachine schuw ik niet! Mijn motto is: gewoon lekker doen. Ik heb onlangs een cursus haken gevolgd die ik kreeg van mijn oud collega’s toen ik mijn baan opzegde. Ik ben daar nog steeds erg blij mee. Heb er dan ook gelijk gebruik van gemaakt en de wollen deken op de bank voorzien van een mooie gehaakte rand. Zelf zou ik nog eens een cursus zilversmeden willen volgen.”

Een cursus haken vind je hier.
Een cursus zilversmeden boek je hier.  

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cool blog voor idem papa's

Hoe word je nou een te gek gave pa? Zo’n pa die gewoon relaxt is, z’n kind onder één arm draagt en later op stap gaat met z’n puberzoon zonder dat die zich kapot schaamt. Begin maar eens met het lezen van The Dad; een blog vol coole verhalen van coole pa’s, die je vertellen hoe zij het varkentje wassen. 

De leukste cadeaus voor vrouwen

Cadeautjes kopen is soms erg lastig. Gelukkig hebben wij de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet.

Speel-Doe-Ontdek

In Dieren vind je het gekste speelparadijs van Nederland. Daar heeft beeldend kunstenaar Jos Spanbroek namelijk zijn fantasie de vrije loop gelaten om een speel-, doe- en ontdekpark te creëren

Computeren via je typmachine

Vroeger, toen de lucht nog schoon was en guldens nog van hout waren, gebruikte men geen computer maar de ouderwetsche typmachine.