Crea Bea cursussen

De mooiste dingen

Zelf leren maken

Mooie dingen maken is mooi, maar soms is het handig om een eerste opstapje te krijgen in de vorm van een cursus. Henriette Klein van Metdehand legt uit.

“De aankleding van de verjaardag van mijn dochter maak ik altijd zelf, zodat haar feestje in de sfeer wordt gegeven waar zij op dat moment heel enthousiast van wordt. Verder kan ik redelijk overweg met mijn naaimachine. Maar ook een boor en schuurmachine schuw ik niet! Mijn motto is: gewoon lekker doen. Ik heb onlangs een cursus haken gevolgd die ik kreeg van mijn oud collega’s toen ik mijn baan opzegde. Ik ben daar nog steeds erg blij mee. Heb er dan ook gelijk gebruik van gemaakt en de wollen deken op de bank voorzien van een mooie gehaakte rand. Zelf zou ik nog eens een cursus zilversmeden willen volgen.”

Een cursus haken vind je hier.
Een cursus zilversmeden boek je hier.  

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Speelparadijs De Koperen Ezel

Kinderboerderij De Koperen Ezel in het immer pittoreske Epe is op meerdere fronten ‘ezeltastisch’ 

Niet voor gladjakkers

Voor iedere baard- en snorremans heeft Gaaf Geschoren de juiste gear om de gezichtsbeharing een beetje in toom te houden. 

Brainydays by Vera

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

Jouw eigen feel good-moment

Leuk Mens Anja zit niet graag stil, zowel in haar vrije tijd als op haar werk. Na het organiseren van haar eigen bruiloft begonnen haar handen dan ook snel weer te kriebelen.