Baby? Bak een kraamcadeau

Blije baby & ouders gegarandeerd

Inclusief recept voor stempelkoekjes

Een slabbetje met de naam van de kersverse baby. Een enig cadeau natuurlijk, maar het kan beter! Saakje heeft ervaring met originele kraamcadeaus en geeft haar geheimen graag weg.

“Toevallig is net een vriendinnetje bevallen van een meisje en voor haar heb ik bokkenpootjes gemaakt met roze muisjes. Het basisrecept komt uit ‘Koekje’ van Cees Holtkamp en Kees Raat. De vulling heb ik veranderd. Zij adviseerden abrikozenjam, maar ik heb een soort koffieboter-crème gemaakt. Dit spuit je op 1 koekje, de andere doe je erbovenop en dip in de gesmolten chocola. Versieren met roze muisjes. Of blauwe natuurlijk als het een jongetje is.”

Stempelkoekjes

“Wat ook heel leuk is om te doen, is stempelkoekjes maken met de naam van de baby erin. We hebben in de Bakbarwinkel een stempelsetje waarmee je koekjes heel persoonlijk kunt maken. Doe je schattige koekjes in een mooi zakje en bind ‘m dicht met een vrolijk lint. Klaar is je persoonlijke topcadeau!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De kleine geluksmomentjes

Vrijetijdsmomentjes zijn belangrijk, voor ieder mens. Jeroen is een vroege vogel en heeft daardoor lange dagen. Hoe vult Jeroen zijn momentjes in en met wie? 

Handige buren

Heb je een gat in je lievelingstrui, doet je iPhone raar of heb je gewoon een lekke band? De superhandige site repareer.com brengt mensen met kapotte spullen en handige buren met reparatietalent bij elkaar.

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren.