Baby? Bak een kraamcadeau

Blije baby & ouders gegarandeerd

Inclusief recept voor stempelkoekjes

Een slabbetje met de naam van de kersverse baby. Een enig cadeau natuurlijk, maar het kan beter! Saakje heeft ervaring met originele kraamcadeaus en geeft haar geheimen graag weg.

“Toevallig is net een vriendinnetje bevallen van een meisje en voor haar heb ik bokkenpootjes gemaakt met roze muisjes. Het basisrecept komt uit ‘Koekje’ van Cees Holtkamp en Kees Raat. De vulling heb ik veranderd. Zij adviseerden abrikozenjam, maar ik heb een soort koffieboter-crème gemaakt. Dit spuit je op 1 koekje, de andere doe je erbovenop en dip in de gesmolten chocola. Versieren met roze muisjes. Of blauwe natuurlijk als het een jongetje is.”

Stempelkoekjes

“Wat ook heel leuk is om te doen, is stempelkoekjes maken met de naam van de baby erin. We hebben in de Bakbarwinkel een stempelsetje waarmee je koekjes heel persoonlijk kunt maken. Doe je schattige koekjes in een mooi zakje en bind ‘m dicht met een vrolijk lint. Klaar is je persoonlijke topcadeau!

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Print je hoofd in 3D

Bij conceptstore MakerPoint in Arnhem kun je je eigen hoofd printen. En nee, daar hoef je niet eens je hoofd voor op het kopieerapparaat te leggen.

Kleurrijke stappers voor heren

Heren opgelet! (Maar dames stiekem ook) Wanneer je op zoek bent naar een uniek paar schoenen, dan ben je bij Mascolori aan het goede adres.

Hapjes voor jong en oud

Leuk Mens Natascha heeft 2 kinderen en werkt daarnaast hard aan haar website Flavourites.com. Vertel eens Natascha, wat staat er thuis bij jou op het menu?

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!