Het basisboek voor in de keuken

Food - Groot ingrediëntenboek

We weten niet meer wat de oorsprong is

Voor iedereen die kookboekangst heeft een gouden tip van Peter, waarmee je straks de lekkerste gerechten op tafel tovert. Maar je moet er wel wat voor over hebben...

“Begin bij het begin en zorg dat je een goed boek over ingrediënten in huis hebt. Food - Groot ingrediëntenboek bijvoorbeeld. Je kunt niet uit mooie kookboeken koken als je niet begrijpt waar je mee werkt. Het verbaast me dat we steeds minder weten over wat bijvoorbeeld de oorsprong is van een stuk vlees. Ik heb zo’n boek niet meer nodig, maar vind het wel leuk om af en toe de Latijnse namen van de twaalf soorten mie op te zoeken, haha.” 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Berlijn in het Klein

Leukedingendoen is fan van Berlijn. Om de kunstenaarsvibe, lekker Spazieren door de stad, nippen aan je Fritz kola, tanzen op fijne dj’s en Duits bier. Gelukkig vind je dit alles auch in Klein Berlijn en da’s toch net even een stukje minder weit.

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

Weg met de wegwerpfles

Tetsuro richtte samen met compagnon Tom Niekamp KRNWTR op, een merk voor… kraanwater. "Maar dat water komt toch gewoon gratis uit mijn kraan spritzen?", horen we je denken. En dat klopt natuurlijk. KRNWTR is dan ook geen vernuftig verkooptrucje maar juist een pleidooi voor kraanwater. Tetsuro, leg eens uit!

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.