Verboden voor misbaksels

Mooi eten is lekkerder

Op een presenteerblaadje

Eten doe je met je ogen. Hoe je jouw culinaire uitspattingen extra mooi maakt? Saakje weet raad!

“Ik denk toch dat ik ga voor de Moscovische tulband. Het is echt een mooie cake. Je kunt deze volop versieren, zonder allerlei onnatuurlijk fratsen toe te voegen. Ik ga qua eten ook echt wel voor het uiterlijk. Ik hou wel het meeste van puur eten. Het liefst wil ik zien wat erin zit of waarvan het gemaakt is.”

Pimp je eten

“Voorbereiding is echt het halve werk bij koken. Het maakt echt een groot verschil als je je groenten netjes snijdt en op dezelfde manier. Eten smaakt stiekem beter als je het mooi presenteert. En eten wordt leuker als je mooi servies, oud bestek, grappige opscheppers en snuisterijen of mooie taartplateaus verzamelt. Dan ziet je baksel er ook vaak direct fraaier uit, dan wanneer je het presenteert op een wit bord van een winkelketen. Ik ben ook fan van zoveel mogelijk servies gebruiken. Dus sausjes in verschillende schaaltjes en mooie stoffen servetten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuk doen met pompoen

Wij helpen je het fenomeen ‘pompoen bewerken’ naar een hoger niveau te tillen.

Aziatisch eten uit alle windstreken

Heerlijke Aziatische gerechtjes om te delen in een interieur om op te eten: een bezoek aan LE:EN vergeet je niet snel.

Musthaves voor je voorraadkast

Een beetje kok kan niet zonder knoflook. Wat je nog meer in huis moet hebben voor instant kookactiviteit? Je leest ’t hier.

Koko Coffee & Design

In het midden van de Amsterdamse Rosse Buurt, net om de hoek van de Damstraat, vind je Koko. Een zeer fijne spot om even rustig uit te blazen na een heftig shopdagje.