Hoge hak-bestendige uitjes

Zeg nee tegen uitgelopen make-up

Ga toch lekker flaneren

Zwarte vegen onder je ogen en acute blaren tijdens een romantisch afspraakje zijn natuurlijk behoorlijk ongewenst. Beautyblogger Aranka weet romantische uitjes waar je make-up niet van uitloopt.

“Ik vind het heerlijk om in Zwolle lekker over de dijk van de IJssel te wandelen en van de wind en het uitzicht te genieten, maar daar zijn hakken niet erg handig bij. Dan zou ik toch eerder voor een gezellig tentje kiezen aan het water. Heerlijk genieten van een lekker hapje en drankje. In de binnenstad zit er ook een leuk zaakje Villa Suikerberg waar je heerlijk kan eten en drinken voor niet al teveel geld en je hebt een prachtig uitzicht op het stadspark en de Zwolse grachten.”

Waar?
Villa Suikerberg - Lunchcafé
Potgietersingel 1a
8011 NA Zwolle 

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.

Hier word je blei van

Zo’n kaal ei in een kaal eierdopje; het functioneert natuurlijk prima maar écht gezellig wordt je ontbijttafel er niet van. Wij hebben tips om je ei op te vrolijken.

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

De favo beautyblogs van een beautyblogger

Inspiratie. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Aranka ook niet. Daarom volgt ze een paar leuke blogs om up-to-date te blijven.