Hoge hak-bestendige uitjes

Zeg nee tegen uitgelopen make-up

Ga toch lekker flaneren

Zwarte vegen onder je ogen en acute blaren tijdens een romantisch afspraakje zijn natuurlijk behoorlijk ongewenst. Beautyblogger Aranka weet romantische uitjes waar je make-up niet van uitloopt.

“Ik vind het heerlijk om in Zwolle lekker over de dijk van de IJssel te wandelen en van de wind en het uitzicht te genieten, maar daar zijn hakken niet erg handig bij. Dan zou ik toch eerder voor een gezellig tentje kiezen aan het water. Heerlijk genieten van een lekker hapje en drankje. In de binnenstad zit er ook een leuk zaakje Villa Suikerberg waar je heerlijk kan eten en drinken voor niet al teveel geld en je hebt een prachtig uitzicht op het stadspark en de Zwolse grachten.”

Waar?
Villa Suikerberg - Lunchcafé
Potgietersingel 1a
8011 NA Zwolle 

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Volledig kerstdiner in een doos

Kerst. Allemaal leuk en aardig, maar ook een heel gedoe. Want: kerstdiners, kerstoutfits, kerstversieringen. Het is allemaal veel werk! Gelukkig is daar LeBox, de oplossing voor een deel van je kerststress. Met LeBox haal je namelijk een compleet kerstdiner in huis, dat je alleen nog maar hoeft te bereiden.

Aardbeienland

Zelf je aardbeien plukken in Aardbeienland. Er is ook een aardbeienmuseum en je krijgt culinaire aardbeientips. Smullen maar.

Pasta in je kerstboom

Hoewel je Cake Boss-achtige taarttaferelen ook best knutselen mag noemen, houdt Loes het liever bij de droge ingrediënten. Daar kun je namelijk ook iets heel moois van maken. Koken kan altijd achteraf nog…

Zien en gezien worden

Bekend bij elke Maastrichtenaar: het chaotisch ogende Café Sjiek. Op de kaart staan vooral verse, eenvoudige gerechten uit Maastricht en de regio zoals het bekende ‘zoervleis’, wild, bloedworst en zuurkoolschotel.