Hoge hak-bestendige uitjes

Zeg nee tegen uitgelopen make-up

Ga toch lekker flaneren

Zwarte vegen onder je ogen en acute blaren tijdens een romantisch afspraakje zijn natuurlijk behoorlijk ongewenst. Beautyblogger Aranka weet romantische uitjes waar je make-up niet van uitloopt.

“Ik vind het heerlijk om in Zwolle lekker over de dijk van de IJssel te wandelen en van de wind en het uitzicht te genieten, maar daar zijn hakken niet erg handig bij. Dan zou ik toch eerder voor een gezellig tentje kiezen aan het water. Heerlijk genieten van een lekker hapje en drankje. In de binnenstad zit er ook een leuk zaakje Villa Suikerberg waar je heerlijk kan eten en drinken voor niet al teveel geld en je hebt een prachtig uitzicht op het stadspark en de Zwolse grachten.”

Waar?
Villa Suikerberg - Lunchcafé
Potgietersingel 1a
8011 NA Zwolle 

 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Koffie kan niet zonder koekje

Een bakkie troost zonder versnapering troost natuurlijk voor geen meter. Wat is volgens de heren van Koffiestation nou de ultieme zoete side dish bij een kop koffie?

Arta la Tarta

Er zijn maar weinige mensen die niet houden van een lekker stukje taart. Maar zo’n taart is nog veel leuker als het er een beetje mooi uitziet.

Alles wat je wilt weten over oesters

Oesters; je smult ervan of je walgt ervan. Hoe dan ook: de echte aanbidders van deze weke diertjes kunnen het beste naar Texel gaan, want daar woont De Tesselse Oesterman en hij is dé oesterexpert van Nederland.

Vitamine uit de machine

Zelf noemen ze zich kwekerij Brieljant, maar wij zeggen gewoon kwekerij Briljant. Want als je bedenkt om op je erf een Vitamine Machine neer te zetten waarin je dagelijks verse groenten en fruit aanbiedt dan weet je wel wat Leuk is.