Romantisch dineren doe je zo

Hapje voor [vul hier naam liefde in]

Eten voor twee

Je kunt natuurlijk samen aan dezelfde spaghettisliert gaan zitten lurken tijdens een romantisch diner. Aranka heeft andere ideeën.

“Het ultieme recept voor een romantisch diner is toch wel lekker uit eten gaan vind ik. Mijn vriend en ik zijn gek op simpel eten, maar het moet wel lekker zijn. Heerlijk op een terras zitten onder het genot van een mandje brood en een lekker drankje vooraf en daarna als hoofdgerecht een lekker groot stuk vlees zonder teveel poespas eromheen. In Zwolle kun je bij de Vier Jaargetijden dit romantische recept perfect uitvoeren.”

Zelf romantisch koken

“Zelf sta ik ook weleens in de keuken en dan zijn het meestal aardappelkrieltjes met haricot verts gerold in spek, die daarna eventjes in de oven gaan. Qua vlees eet ik graag een schnitzel of een biefstukje. En als toetje een heerlijke vlaflip.”

Waar?
Vier Jaargetijden
Melkmarkt 8
8011 MC Zwolle 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kopi Soesoe

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

De Daktuin

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof.

Toomler

Zin in een avondje lachen, gieren en brullen? Dan is Toomler zeker een aanrader

Samen druk is ook samen

Kim is een bezige bij. Zo deed ze mee aan tv-programma’s als Fort Boyard en expeditie Poolcirkel en bovendien organiseert, presenteert en blogt ze erop los. Hoe zorgt ze voor quality time met Jaap?