Romantisch dineren doe je zo

Hapje voor [vul hier naam liefde in]

Eten voor twee

Je kunt natuurlijk samen aan dezelfde spaghettisliert gaan zitten lurken tijdens een romantisch diner. Aranka heeft andere ideeën.

“Het ultieme recept voor een romantisch diner is toch wel lekker uit eten gaan vind ik. Mijn vriend en ik zijn gek op simpel eten, maar het moet wel lekker zijn. Heerlijk op een terras zitten onder het genot van een mandje brood en een lekker drankje vooraf en daarna als hoofdgerecht een lekker groot stuk vlees zonder teveel poespas eromheen. In Zwolle kun je bij de Vier Jaargetijden dit romantische recept perfect uitvoeren.”

Zelf romantisch koken

“Zelf sta ik ook weleens in de keuken en dan zijn het meestal aardappelkrieltjes met haricot verts gerold in spek, die daarna eventjes in de oven gaan. Qua vlees eet ik graag een schnitzel of een biefstukje. En als toetje een heerlijke vlaflip.”

Waar?
Vier Jaargetijden
Melkmarkt 8
8011 MC Zwolle 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Winterdipsaus

Je zit jammerend voor de tv en trekt een zak chips open. Het is immers Blue Monday en de hoogste tijd voor comfort food.

Lekker wild braden

We houden zéker van groenten en van tofu en andere vleesloze ingrediënten. Maar toegegeven: af en toe een mooi stukje vlees op je bord is ook lekker. Wild vlees, dit keer. Want iedereen weet: als de griepgolf begint aan te trekken, is het seizoen van hert en haas ook begonnen. 

Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek? 

Een romantische Rotterdamse nacht

Wel het gevoel, maar niet de olie onder je nagels. Geniet van Rotterdam met een overnachting in een voormalige werkschuit.