Romantisch dineren doe je zo

Hapje voor [vul hier naam liefde in]

Eten voor twee

Je kunt natuurlijk samen aan dezelfde spaghettisliert gaan zitten lurken tijdens een romantisch diner. Aranka heeft andere ideeën.

“Het ultieme recept voor een romantisch diner is toch wel lekker uit eten gaan vind ik. Mijn vriend en ik zijn gek op simpel eten, maar het moet wel lekker zijn. Heerlijk op een terras zitten onder het genot van een mandje brood en een lekker drankje vooraf en daarna als hoofdgerecht een lekker groot stuk vlees zonder teveel poespas eromheen. In Zwolle kun je bij de Vier Jaargetijden dit romantische recept perfect uitvoeren.”

Zelf romantisch koken

“Zelf sta ik ook weleens in de keuken en dan zijn het meestal aardappelkrieltjes met haricot verts gerold in spek, die daarna eventjes in de oven gaan. Qua vlees eet ik graag een schnitzel of een biefstukje. En als toetje een heerlijke vlaflip.”

Waar?
Vier Jaargetijden
Melkmarkt 8
8011 MC Zwolle 

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!

Remy in de Italiaanse keuken

Remy heeft het razend druk met Festina Lente Collective, maar tussendoor houdt hij er ook nog van om lekker te koken – al is dat naar eigen zeggen niet één van zijn grootste talenten. De Italiaanse keuken is zijn favoriet. En hij houdt ’t simpel.

Markthal Rotterdam

Onder het mom ‘Rotterdammers werken hard, dus moeten ook goed eten’, vind je in de Markthal straks leuke winkeltjes met lokale lekkernijen.

Lekker lelijk

Stel je bent een bietje en hebt net even een gekke knobbel op je smoel. Of je bent een wortel met twéé kromme benen. Moet je dan afgekeurd worden? Ben je dan minder lekker?