Het beste pitstop adres voor fietsers

Lola Bikes And Coffee

Espressobar annex fietswalhalla

Fietsen maakt dorstig. En hongerig. Maar je wordt als zwetend, ingevet, lycra dragend tomaathoofd niet overal met open armen ontvangen. Vincent vertelt waar je altijd welkom bent om even bij te tanken.

 “Lola Bikes And Coffee in Den Haag: een schitterende espressobar annex fietsenwalhalla. Je drinkt er fijne koffie in een prettige ambiance, tussen de meest prachtige fietsen. Ook voor de betere wielerlectuur kun je in Lola terecht.”

Contactgegevens

Lola Bikes and Coffee
Noordeinde 91, Den Haag

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weg met sinterklaas

De een vindt het op zijn 50ste nog steeds geweldig, de ander kan die verklede oude man echt niet uitstaan. Hoor jij bij de laatste groep en doe jij er alles aan om 5 december te vermijden, dan hebben wij wat handige 'vermijd-de-sint-tips'.

Basis Amsterdam

Uit eten gaan is heerlijk, maar je moet toegeven dat het niet zonder risico is. Denk aan vergeetachtige serveerders, obers die weigeren tapwater te schenken of restaurants die alleen een waterige pasta bieden als vegetarische optie.

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.