Het beste pitstop adres voor fietsers

Lola Bikes And Coffee

Espressobar annex fietswalhalla

Fietsen maakt dorstig. En hongerig. Maar je wordt als zwetend, ingevet, lycra dragend tomaathoofd niet overal met open armen ontvangen. Vincent vertelt waar je altijd welkom bent om even bij te tanken.

 “Lola Bikes And Coffee in Den Haag: een schitterende espressobar annex fietsenwalhalla. Je drinkt er fijne koffie in een prettige ambiance, tussen de meest prachtige fietsen. Ook voor de betere wielerlectuur kun je in Lola terecht.”

Contactgegevens

Lola Bikes and Coffee
Noordeinde 91, Den Haag

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Theater in 5D

5D biedt het hele jaar door cursussen en workshops aan en maken hun eigen voorstellingen. 

Maak een feest van je lunch

Nederlanders zijn echte broodeters. Maar verveel jij je elke middag helemaal kapot als je je boterhamzakje of lunchbox openmaakt? Ha, dat hoeft dus niet. 

1 dag offline

Dat we met z’n allen (te) vaak met computer- en telefoonschermpjes bezig zijn is nou eenmaal een feit. En ook al schuilt er achter die schermpjes een hele online wereld: schermstaren maakt je wereld paradoxaal genoeg ook juist kleiner. En daarom is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens een dagje offline te gaan. 

Fatbike Experience

Zondagochtend in je bed blijven liggen klinkt enorm verleidelijk, maar geloof ons als we zeggen dat je je na een actieve ochtend een stuk beter voelt.