Het beste pitstop adres voor fietsers

Lola Bikes And Coffee

Espressobar annex fietswalhalla

Fietsen maakt dorstig. En hongerig. Maar je wordt als zwetend, ingevet, lycra dragend tomaathoofd niet overal met open armen ontvangen. Vincent vertelt waar je altijd welkom bent om even bij te tanken.

 “Lola Bikes And Coffee in Den Haag: een schitterende espressobar annex fietsenwalhalla. Je drinkt er fijne koffie in een prettige ambiance, tussen de meest prachtige fietsen. Ook voor de betere wielerlectuur kun je in Lola terecht.”

Contactgegevens

Lola Bikes and Coffee
Noordeinde 91, Den Haag

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Favoriete plekjes van Marloes

Lievelingsplekjes zijn vaak plekjes die nog niet echt ontdekt zijn. Marloes weet er alles van. Dit zijn de lievelingsplekjes van Marloes in binnen- en buitenland die zeker de moeite waard zijn om te checken.

Sportief weekendje weg

Dus je wilt ‘iets doen’ als je op vakantie bent. Want heerlijk lummelen, lezen en de hele dag broodjes Nutella eten is niet genoeg? Dan word je vast blij van deze sportieve en actieve weekendje weg tips van Nienke....

Vlieg op!

De vliegers zitten steeds professioneler en uitgebreider in elkaar en pakken zelfs zoveel wind dat je af en toe een beetje mee kan vliegen.

De toegevoegde waarde van ijs

Zes keer per jaar wordt in Zindering, het restaurant in Stadsschouwburg Utrecht, een avondvullend programma over eten georganiseerd onder de naam Food Centraal. Afgelopen juni stond de avond in het teken van ijs. Aan Roberto de eer om in elke gang één ingrediënt te vervangen door… jawel: ijs.